列印

心情好差。。好抑鬱

心情好差。。好抑鬱 E-mail 此主題給朋友

情緒爆炸。。。好5開心。呢兩日係公司無拉拉都會流眼淚今日成日爆喊。。。個頭又痛。。。眼又踵。。。點解m又5黎。。。以前同我打牌既朋友都5搵我了冇哂朋友。。。冇人同我傾計。。點解全世界都5理我5關心我既。。。個天都好5鍾意我。。。

熱賣及精選
仲有我

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-30 06:50 PM 發表
情緒爆炸。。。好5開心。呢兩日係公司無拉拉都會流眼淚今日成日爆喊。。。個頭又痛。。。眼又踵。。。點解m又5黎。。。以前同我打牌既朋友都5搵我了冇哂朋友。。。冇人同我傾計。。點解全世界都5理我5關心我既。。。個天都好5鍾意我。。。 ...
唔會我見到有好多師兄都好關心你㗎睇得出係出自真心我都關心你㗎

回覆 引用 TOP

係唔係更年期到

回覆 引用 TOP

仲有我地!

人可以無知,但不可以不知道自已的無知!!!

回覆 引用 TOP

(普通話)
來,美女,親!
給你抱抱好嗎?

Re:我係中年男。

回覆 引用 TOP

緊係差
你次次用黑洞頭像都差
快d用番入連續紫色的花 頭像
冇事㗎啦
信我

回覆 引用 TOP

我都好唔開心,差不多7個月了,不過我係男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-30 06:50 PM 發表
情緒爆炸。。。好5開心。呢兩日係公司無拉拉都會流眼淚今日成日爆喊。。。個頭又痛。。。眼又踵。。。點解m又5黎。。。以前同我打牌既朋友都5搵我了冇哂朋友。。。冇人同我傾計。。點解全世界都5理我5關心我既。。。個天都好5鍾意我。。。 ...
你咁既狀態,我已經2年都係咁了......

回覆 引用 TOP

冷靜D……
冇男人係悶D啫
吾係世界末日吖

回覆 引用 TOP

有個主大陸有個名主持講過。你重視佢。佢就系一件大事。。如果你唔重視哩件事或哩個人。佢又真系影響唔到你。。。選擇權系你手既

見你甘負能量,点會揾你啫……

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-30 08:53 PM 發表
有個主大陸有個名主持講過。你重視佢。佢就系一件大事。。如果你唔重視哩件事或哩個人。佢又真系影響唔到你。。。選擇權系你手既
係。我太重視佢。我太依賴佢。。。成日想同佢一齊。。。

引用:
原帖由 mandychan6055 於 2019-11-30 08:54 PM 發表
見你甘負能量,点會揾你啫……
我都5想

回覆 引用 TOP

加油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]