因為自己過去背景而不能相愛,不能再一起

因為自己過去背景而不能相愛,不能再一起 E-mail 此主題給朋友

話說一年前系我就生日前認識左 呢個男人
佢系一名警察 而我是一個已婚既人妻
他在我最低沉時陪伴住我比支持我,仲陪渡我過生日!就在最好時刻最好方式下相處....當然好快我地進入熱戀期...每晚都過去佢到訓,佢每個假期都屬於我!關於我老公既問題可以不理 因為我地結婚系因為兩邊家人關係拉攏...所以我同老公都冇感情可言亦都吾系一齊住!呢一年我遊戲人生任性地過生活 ,仲成日傷害男朋友,佢比左無數次機會挽留住我!就在最後一次...系我就生日前一個月 佢又比我搬返佢屋企同佢同居!而呢次系我應成佢會系最後一次機會 再有做錯傷害到佢既話 ,我吾會再纏繞住佢!其實系呢一年我為左佢,放棄哂同所有朋友交往,與我老公傾清楚有共識地離婚,佢亦成全我地!原本生活我幾好幾開心,佢想我改變既已經盡量去做去改,突然有一天,我有個朋友追我還錢,我有一筆錢系儲左系佢到,甘我問佢可吾可以比左我先還比人,佢堅持儲左既錢吾可以用!但因為呢個朋友講左句好傷我心,傷到我同佢友誼既說話,我忍吾住氣好想即刻還比佢,就再問佢可吾可以比我拎返d錢先,佢都堅持吾比!無辦法下我偷走出去搵返以前既朋友幫手解決左先,點知比佢發現左!佢即刻趕我走要分手,因今次我自己覺得吾系不忠於佢先,所以我仍然不停挽留,佢都吾理我!去到生日個日,我系佢屋企門口等左12個鐘先見到佢出現,之後佢竟然話左比我知令佢甘絕情既真相系因為我背景,因為我有過嚴重既案底 同佢根本吾應該在一起!更何況我既背景圈子都比較黑...但我為左佢都已經斷絕所有朋友交往!只系呢次佢吾理之下,我情急走左去搵朋友幫手解決!
好無奈....因自己背景關係而導致我地吾可以再一起
因為佢調部門,呢個部門同我既圈子有敵對關係....所以佢上頭比壓力佢,佢當然吾會為份工放棄我,
即系咪代表警察就吾可以有個有刑事案底既女朋友?其實就算我聽聽話話...到後期佢系咪都會飛起我?佢既身分同我背景系咪真系吾適合在一起呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 wai279 於 2019-11-30 02:28 AM 發表

他在我最低沉時陪伴住我比支持我,仲陪渡我過生日!就在最好時刻最好方式下相處....當然好快我地進入熱戀期...每晚都過去佢到訓,佢每個假期都屬於我!關於我老公既問題可以不理 因為我地結婚系因為兩邊家人關係拉攏...所以我同老公都冇感情可言亦都吾系一齊住!呢一年我遊戲人生任性地過生活 ,仲成日傷害男朋友,佢比左無數次機會挽留 ...
睇咗大半都未入到正題…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-11-30 03:00 AM 發表

睇咗大半都未入到正題…
總結系佢因職業關係而要同我斷絕來往分手!

引用:
原帖由 wai279 於 2019-11-30 03:14 AM 發表

總結系佢因職業關係而要同我斷絕來往分手!
啲差佬最叻係乜妳知唔知係乜呀!?

睇住妳弱點再作個合適嘅理由岀嚟屈九妳呀!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-11-30 03:30 AM 發表

啲差佬最叻係乜妳知唔知係乜呀!?

睇住妳弱點再作個合適嘅理由岀嚟屈九妳呀!!
我同佢冇現時社會上既矛盾問題出現

引用:
原帖由 wai279 於 2019-11-30 03:32 AM 發表

我同佢冇現時社會上既矛盾問題出現
我幾時有講過妳同佢有現時社會上嘅矛盾岀現呀!?

差佬鐘意老作屈九人,剩係得最近先會有㗎咩~~~~!?

引用:
原帖由 wai279 於 2019-11-30 02:28 AM 發表

他在我最低沉時陪伴住我比支持我,仲陪渡我過生日!就在最好時刻最好方式下相處....當然好快我地進入熱戀期...每晚都過去佢到訓,佢每個假期都屬於我!關於我老公既問題可以不理 因為我地結婚系因為兩邊家人關係拉攏...所以我同老公都冇感情可言亦都吾系一齊住!呢一年我遊戲人生任性地過生活 ,仲成日傷害男朋友,佢比左無數次機會挽留 ...
欠人錢就一定要玩,呢樣好基本。

還錢!

回覆 引用 TOP

唯有開帖啦 開帖應該有幫助 記住不停更新報告 應該有幫助 

回覆 引用 TOP

引用:

哈哈哈
暈了
咁多字點睇呢?

回覆 引用 TOP

俾番D钱你末?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-11-30 04:13 AM 發表

欠人錢就一定要玩,呢樣好基本。

還錢!
還左啦大佬.....又要再還?

引用:
原帖由 barre 於 2019-11-30 06:23 AM 發表

俾番D钱你末?!
分手個日佢比返哂我!仲把我所有物品一樣不漏地送返去我屋企

回覆 引用 TOP

应该是性格不合分手吧!这样的结束也很好,大家也有下台楷,希望你们再见亦是朋友!

引用:
原帖由 barre 於 2019-11-30 06:31 AM 發表

应该是性格不合分手吧!这样的结束也很好,大家也有下台楷,希望你们再见亦是朋友!
以佢性格 吾會做到朋友!佢仲警告我小心吾好衰系佢手上 佢一定吾會比面放過我

睇唔明!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。