• 瀏覽: 7,753
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
唉。點解d男人。淨係識得烚自己既女人? 對住另一半。又發皮氣又粗口。。。試問自己從來5會咁對人講粗口同鬧佢。居然會得到咁既對待。。。我相信。個天仲係公平既。個天仲係會識得睇邊d人係衰。邊d人係真心對人的。。。但我真的要去驗眼。。。5想再識到d渣男

熱賣及精選
師姐,要搵真愛行遠啲,香討只有玩家同食家

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-11-29 08:52 PM 發表
師姐,要搵真愛行遠啲,香討只有玩家同食家
我一直只係以真心對人。對我鍾意既人。我愛既人。。。但原來佢5愛我

算啦師姐。以後小心啲係啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-29 07:30 PM 發表
唉。點解d男人。淨係識得烚自己既女人? 對住另一半。又發皮氣又粗口。。。試問自己從來5會咁對人講粗口同鬧佢。居然會得到咁既對待。。。我相信。個天仲係公平既。個天仲係會識得睇邊d人係衰。邊d人係真心對人的。。。但我真的要去驗眼。。。5想再識到d渣男 ...
師姐,隨緣,唔好勉強
急唔嚟
細個嘅時候一句諺語越驚屎越踩屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-29 07:30 PM 發表
唉。點解d男人。淨係識得烚自己既女人? 對住另一半。又發皮氣又粗口。。。試問自己從來5會咁對人講粗口同鬧佢。居然會得到咁既對待。。。我相信。個天仲係公平既。個天仲係會識得睇邊d人係衰。邊d人係真心對人的。。。但我真的要去驗眼。。。5想再識到d渣男 ...
一齊左幾耐?

回覆 引用 TOP

吾駛個天啦 唯有開帖啦 有乜事都開帖 應該有幫助

回覆 引用 TOP

引用:
嗱 今獲最尾嗰句無戀錯la
即係仲比自己機會去再戀過
但唔好針對bus師兄先
雖然我未同女拍過拖去左搞基
但我拍心口保證 邊個拍拖未鬧過交
可能某D位鬧你都係為你好
大家冷靜下先
https://youtu.be/QXNwamSUAjs

回覆 引用 TOP

引用:
對愛情唔好太認真,愛情好脆弱,對自己好D。

回覆 引用 TOP

樓主你昨天和那個人嘈完交之後點?

引用:
原帖由 樓下中心的核心 於 2019-11-30 10:51 AM 發表
樓主你昨天和那個人嘈完交之後點?
佢永遠5會主動搵我或者我跟本5值得佢去在乎我愛我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-30 11:12 AM 發表

忘記佢,重新出發吧,男人就係咁㗎啦⋯⋯
永遠覺得自己唔識表達,但其實係佢哋連花時間氹人都唔會,其實佢哋係懶得去做一啲野維繫一段感情!即使口講自己係被動性格,其實都係藉口⋯⋯

引用:
原帖由 樓下中心的核心 於 2019-11-30 11:15 AM 發表

忘記佢,重新出發吧,男人就係咁㗎啦⋯⋯
永遠覺得自己唔識表達,但其實係佢哋連花時間氹人都唔會,其實佢哋係懶得去做一啲野維繫一段感情!即使口講自己係被動性格,其實都係藉口⋯⋯ ...
多謝你

回覆 引用 TOP

引用:
樓主稍後pm你可以嗎? 我不會對女性發脾氣的。😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-30 11:12 AM 發表

甘你搵佢
佢有冇唔采你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]