列印

呢個男人係咪想偷食

呢個男人係咪想偷食 E-mail 此主題給朋友

男既結左婚,公司有個新女同事,台灣人,一樣結左婚
男既主動問人拎WhatsApp話方便做野溝通但其實兩個department交集唔多email夠晒冇必要拎

跟住呢排就開始傾計,男既噓寒問暖又問人“吃飽了?” “小心開車喔” 呢啲,又話去大陸出trip駛唔駛買野俾佢
女既呻下做野,男既又“謝謝你的信任喔” “隨時歡迎找我”
女既又會關心男既頭痛食左藥未,“出差一路小心囉” 又互相加油咁

男既老婆知道左質問佢,男人死口話普通同事傾計一啲野都冇,好光明正大,有冇可能?

熱賣及精選
唔係想偷都一定對個女有興趣

回覆 引用 TOP

如果定義上床先算偷食。。
成段野無性暗示,只係咁樣好難介定。
可能個女既似佢個初戀情人所以去關心下,不過咁樣唔算有野架

回覆 引用 TOP

好明顯試水溫,由關心開始,再慢慢偷心

回覆 引用 TOP

鋪排中

回覆 引用 TOP

其實好多 d人都係咁wo
我又唔太覺有問題

回覆 引用 TOP

期待樓主更新往後資訊

回覆 引用 TOP

只可以講,現階段單憑訊息內容唔洗問法官大人都知,冇可能告得入,如果你係個男人,我勸你偷食要小心d,如果你係個老婆,我勸你唔好打草驚蛇,等男人自己露出馬腳,如果你係台灣人妻,我勸你pm我,等我教你下一步點做

小心偽娘

橘里橘氣🍊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羊子 於 2019-11-29 02:14 PM 發表
男既主動問人拎WhatsApp話方便做野溝通但其實兩個department交集唔多email夠晒冇必要拎

跟住呢排就開始傾計,男既噓寒問暖又問人“吃飽了?” “小心開車喔” 呢啲,又話去大陸出trip駛唔駛買野俾佢
女既呻下做野,男既又“謝謝你的信任喔” “隨時歡 ...
妳呢啲咪叫打草驚喜囉…

回覆 引用 TOP

就咁黎睇 係無事既 只係多計傾咁解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羊子 於 2019-11-29 02:14 PM 發表

你有冇見過不吃魚的貓

引用:
原帖由 娛樂大亨 於 2019-11-29 02:55 PM 發表
只可以講,現階段單憑訊息內容唔洗問法官大人都知,冇可能告得入,如果你係個男人,我勸你偷食要小心d,如果你係個老婆,我勸你唔好打草驚蛇,等男人自己露出馬腳,如果你係台灣人妻,我勸你pm我,等我教你下一步點做 ...
最後先係重點😏😏😏

引用:

唔係喎
雖然男的天天熱血
但女的已拒絕喎
因為問佢食咗藥未
又叫佢小心過馬路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無水的西 於 2019-11-29 03:05 PM 發表

你有冇見過不吃魚的貓
不過這對男女不是貓,是狗。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]