• 瀏覽: 2,885
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-7-1 11:36 AM 關閉
請問e位鑽石ok嗎?求解答🙏🙏

附件

15749570314196434199290696305621.jpg(74.08 KB)

2019-11-29 12:05 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 vicky 於 2019-11-29 12:05 AM 發表

整體來說勉強接受,留意八點位置的羽毛裂紋,一定要用放大鏡睇清楚囉,另外留意是否2手貨,証書太耐。

回覆 引用 TOP

睇証日期幾耐下。

回覆 引用 TOP

Maybe cloudy.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vicky 於 2019-11-29 12:05 AM 發表

整體已經不錯👍

回覆 引用 TOP

引用:

Hi VICKY
這粒石現時在美國的,價錢都應該近9萬幾~10萬或者多少少,睇下間鋪MARK UP幾多
我只幫你找到一張相片,供應商寫就沒有MILKY,應該係佢張相影得唔好,應該LIGHT FEATHER,中間CRYSTAL睇相是黑點,但唔算好大,睇下你自己博唔博。
其實香港都有好多1.5 - 1.6卡,都Suppose有實物睇,真係要睇下自己係咪真係好鐘意呢粒,要訂overseas。

***以上價格只作參考,並非報價***
GIA 鑽石文憑持有人,用心交流,把我所知的都告訴您

Never underestimate what you can accomplish when you believe in yourself.

回覆 引用 TOP

唔该几多钱?

阿娘靓汤,越饮越健康 。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]