• 瀏覽: 37,347
  • 回覆: 331
  • 追帖: 2
有個女仔朋友佢同男朋友long d左年幾
呢幾個月同我好多來往 日傾夜傾電話傾幾個鐘
Feel到佢好似鍾意左我 我同佢又似有啲曖昧
成日提佢男朋友或者講其他女仔佢又會唔鍾意
有次傾計佢妹黎8掛以為我係佢男朋友
佢問我係咪鍾意佢家姐 佢話家姐鍾意我
我好似沉左船 又唔想突然疏遠佢
又唔想拆散人地 有啲煩惱...

熱賣及精選
引用:
原帖由 ooppkkll 於 2019-11-26 08:39 PM 發表

又唔想拆散人地 有啲煩惱... ...
將曖昧對象轉投別人,試下同佢老豆傾下電話

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2019-11-26 08:39 PM 發表

回標題最尾嗰句…

你係有呢個潛汁嘅~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-11-26 09:00 PM 發表

將曖昧對象轉投別人,試下同佢老豆傾下電話
同佢老豆熟埋仲得了 娶得佢個女
因為佢媽似唔太鍾意佢男朋友

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-11-26 09:04 PM 發表

回標題最尾嗰句…

你係有呢個潛汁嘅~~
好賤呀 過唔到自己關
其實我想一直keep住frd
等佢同佢男朋友散先算
我一直都盡量避免緊同佢曖昧

人地當你後備炸

引用:
原帖由 不死俠 於 2019-11-26 09:10 PM 發表

人地當你後備炸
咁我都冇咩所謂 反正大家仲係朋友
當有個朋友同自己好好傾

引用:

如果係鍾意就唔好放手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦性感的工人 於 2019-11-26 09:13 PM 發表

如果係鍾意就唔好放手
我曾經比人派過帽 好明白感受
唔想佢男友因爲我介入拆散佢地
等佢地完結左先算 其實我唔希望佢地散
仲有我唔肯定自己係咪鍾意

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2019-11-26 09:18 PM 發表

你似乎仲未鐘意佢

回覆 引用 TOP

引用:

你又鐘意佢 佢又鐘意你 連佢細妹都比貼士你 諗條戀咩 緊係去馬拍拖啦

嗰啲乜久long啲 一向時間long左
就比人撬架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋的來臨 於 2019-11-26 09:22 PM 發表

你似乎仲未鐘意佢
似係 有好感
所以有小小沉船feel
但又會想念佢...
心情好矛盾複雜

引用:

BMW小妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2019-11-26 09:18 PM 發表

等   就死得   拖耐左  條女一定內疚返番去繼續long啲

引用:
原帖由 乜費 於 2019-11-26 09:29 PM 發表

你又鐘意佢 佢又鐘意你 連佢細妹都比貼士你 諗條戀咩 緊係去馬拍拖啦

嗰啲乜久long啲 一向時間long左
就比人撬架啦
人地都未散好似好衰
定係再比啲時間了解下...
同佢來往左3個月左右

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]