• 瀏覽: 1,714
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
我5年前同一個女仔見過一次就愛上佢,第一次對女仔有一種特殊技能,就係即使表面睇唔出,我可以感覺到個女仔既情緒、同下一步行動, 而且大多數準確,我亦知佢係宅女,但冇阻我中意佢。
後來佢俾我同學睇中,我同學係麻煩友,中意玩暗戰、犯法野、各種大話,而且搞唔到唔收手,後來我知我同學想犯法,所以我用一啲正當手法同佢周旋,後來我同學唔妥我用既手法而且又中意個女仔,所以佢搵到今時今日2019年都仲搵緊,但唔知搵到未。
講番個女仔,係同個女仔相遇後,係兩年幾中見過幾次,但大家都唔敢上,一直在暗戀狀況,但我相信佢係唯一,而且有幾次佢偷聽我講既野,佢承認我講既係啱,令我更相信佢係真愛。
後來我知佢住明德邨,我成口去佢樓下等或者係街搵,搵足三年,連父母係條邨既朋友都知道我成日等,但我都仲繼續等,因為我知道到佢仲中意我。
暗戀2年搵咗3年都唔見佢,又要驚同學搞佢,但我仲想同佢一齊,我唔知我仲係咪繼續等落去?
等既話,等到係好事,不過仲要驚我同學搞佢。
其實我搵過其他女仔想忘記佢,但我忘記唔到,真係真愛,等唔到既話,我完成所有我要做既事,可能要十幾年卦,到時我仲中意佢,可能我就要終結自己了,因為我已失去唯一真愛。
大家認為點好,俾啲意見我!有人識得佢仲好,因為佢係宅女!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
🤔呢個故仔,還是真人真事?

做乜我覺得你好奇怪咁嘅?你係男/女?

如果 男,你屌其他西,習慣左就唔會咁諗。

女 ,我就唔知要 點做

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-11-28 12:29 PM 發表

🤔呢個故仔,還是真人真事?
唔係故仔 係真人真事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-11-28 12:32 PM 發表

做乜我覺得你好奇怪咁嘅?你係男/女?

如果 男,你屌其他西,習慣左就唔會咁諗。

女 ,我就唔知要 點做
點樣奇怪?唔明
  我係男。我忘記唔到佢,已經中意咗五年,等咗三年,已經搵過其他女仔都冇感覺,因為我認定佢係我生命伴侶,冇咗佢我唔知點算好。

回覆 引用 TOP

你點識佢?同學?冇佢聯絡咩

引用:
原帖由 半夜自我的樓主 於 2019-12-1 12:49 PM 發表

你點識佢?同學?冇佢聯絡咩
係街識 唔係同學
三年前既2016年中 係南豐商場最後一次見到佢  後來直到今日都未見到佢
唔知佢係屋企唔出街、俾果個同學搞到要留係屋企、結咗婚跟人走定係搬走咗 我唔知佢情況係邊種

引用:
原帖由 未忘人 於 2019-12-1 09:38 PM 發表

係街識 唔係同學
三年前既2016年中 係南豐商場最後一次見到佢  後來直到今日都未見到佢
唔知佢係屋企唔出街、俾果個同學搞到要留係屋企、結咗婚跟人走定係搬走咗 我唔知佢情況係邊種 ...
放棄啦,付多越難忘記

引用:
原帖由 未忘人 於 2019-12-1 09:38 PM 發表

係街識 唔係同學
唔知佢係屋企唔出街、俾果個同學搞到要留係屋企、結咗婚跟人走定係搬走咗 我唔知佢情況係邊種 ...
放棄啦,咪咁傻

引用:
原帖由 半夜自我的樓主 於 2019-12-2 05:44 PM 發表

放棄啦,付多越難忘記
我都知 但係忘記唔到
其實係咪冇辦法再見?我同佢都住得幾近

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落漠芳香的榴槤 於 2019-12-3 12:35 AM 發表

放棄啦,咪咁傻
我呢種都叫傻?

引用:
原帖由 未忘人 於 2019-12-5 03:08 發表

我呢種都叫傻?
係,仲傻得好徹底
你花幾年時間仲係得個桔,值得嗎?

你都係繼續傻落去啦🤣🤣🤣🤣🤣

PS:唔岩睇的,歡迎各位積極回應,唔好俾完藍色豬豬就走人(如果有工具可以睇到咩人俾左咩就更加正)

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 BB六歲 於 2019-12-5 09:04 AM 發表

係,仲傻得好徹底
你花幾年時間仲係得個桔,值得嗎?

你都係繼續傻落去啦🤣🤣🤣🤣🤣

PS:唔岩睇的,歡迎各位積極回應,唔好俾完藍色豬豬就走人(如果有工具可以睇到咩人俾左咩就更加正) ...
佢都等過我幾年
兒家未知佢屬於咩狀態 因為我未見到佢 如果知道已經同埋我一齊 咁我緊係放棄

引用:
原帖由 未忘人 於 2019-12-5 12:28 發表

佢都等過我幾年
兒家未知佢屬於咩狀態 因為我未見到佢 如果知道已經同埋我一齊 咁我緊係放棄
你地用家做野就係唔夠徹底,去得唔夠盡所以先不斷輸,不斷被玩家同食家禁住黎砌

我地食家唔同,如果愛就唔會猶疑,出手
至於佢有冇另一半,只會係難度加成(當然你地用家覺得太難就放棄)
我地只會先諗個人利益,然後再諗會影響到D乜
所以你地用家永遠都係失敗者係有得解架

これが人の夢、人の望み、人の業!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]