• 瀏覽: 31,200
  • 回覆: 1,140
  • 追帖: 2
近日多左一早就返屋企,以前唔追劇既另一半。忽然好期待套多功能老婆喎,究竟點樣為之多功能呢?
呢個POST係小弟第一次開,希望能言善辯既高手係呢個POST度口下留情,我想呢個POST多點正能量呢~~

更希望呢度既每位人夫都娶到個合心水老婆,每位人妻都嫁到多功能老公啦。

阿四

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-26 08:45 PM 發表

阿四
HAHA,又唔係阿四既,我深信一個有方法既老婆,係每個成功既男人必須既。

回覆 引用 TOP

雖然個POST比較靜,但我想講,女士們,識煮飯真係真係會令個男人返屋企食飯架。 即掛住自己係有頭家。

引用:
原帖由 Talk.Man 於 2019-11-28 09:17 AM 發表

雖然個POST比較靜,但我想講,女士們,識煮飯真係真係會令個男人返屋企食飯架。 即掛住自己係有頭家。
冇用架。。。我男友米又係當我係阿四。。。坐係度乜都5理。。。

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-28 08:45 PM 發表

冇用架。。。我男友米又係當我係阿四。。。坐係度乜都5理。。。
HAHA,如果只係男女朋友關係,妳而家更加要訓練佢啦,如果唔係,嫁左妳更難改變。

引用:
原帖由 Talk.Man 於 2019-11-29 12:00 AM 發表

HAHA,如果只係男女朋友關係,妳而家更加要訓練佢啦,如果唔係,嫁左妳更難改變。
算啦。佢5珍惜。我已經放棄左啦

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-29 06:57 AM 發表

算啦。佢5珍惜。我已經放棄左啦
放棄左係咩意思先?
放棄左令佢改變?定放棄左佢先?
應該係前者啦,如果係後者,唔需要提起佢,係嘛?
但放棄左令佢改變,等如放棄左令自己開心喎。

引用:
原帖由 Talk.Man 於 2019-11-28 09:17 AM 發表

我屋企個廚房係奶奶既軍事基地黎.......

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-28 08:45 PM 發表

係呀... 要慢慢思想上訓練下佢, 如果你地係打算結婚既話。
你唔好諗住可以頂落去呀....頂唔到架...你終有一日會爆架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Talk.Man 於 2019-11-29 08:07 AM 發表

放棄左係咩意思先?
放棄左令佢改變?定放棄左佢先?
應該係前者啦,如果係後者,唔需要提起佢,係嘛?
但放棄左令佢改變,等如放棄左令自己開心喎。 ...
兩樣都放棄了

引用:
原帖由 lky1987 於 2019-11-29 09:40 AM 發表

我屋企個廚房係奶奶既軍事基地黎.......
哈哈,即妳奶奶示範緊咩叫主權,同點樣管好妳老爺同妳老公個胃囉。

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-11-29 11:14 AM 發表

兩樣都放棄了
兩樣都放?即分左手?定手未放心就實晒先。
未放手就改變下。

回覆 引用 TOP

引用:

即出去玩完會識返屋企?

引用:
原帖由 Bananamilkshake 於 2019-11-29 05:05 PM 發表

即出去玩完會識返屋企?
哈哈,妳個衰人。
大前題係佢識返屋企。
咁佢會唔會玩,係另一樣功夫喎。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]