• 瀏覽: 9,018
  • 回覆: 39
樓主偷食完要開帖問如何反應

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有都話冇啦

回覆 引用 TOP

點解要問呢,目的係咩

引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2019-11-27 04:55 PM 發表

點解要問呢,目的係咩
探下佢反應,睇下有冇偷食過或現在偷食緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新人 於 2019-11-26 09:47 AM 發表

有同冇大家覺得反應同對答會係點?
要問呢條問題就即係你地已經出左問題啦。。
無偷食既會答無,
有偷食既都會答無。
根本係條多餘既問題。
我從本都無問過女友呢條問題,如果真係覺得佢有偷食,直接分手就算啦,仲問乜野?

回覆 引用 TOP

冇野 會答;「係呀 去左做天使係甘卜」

回覆 引用 TOP

😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新人 於 2019-11-26 11:47 AM 發表

有同冇大家覺得反應同對答會係點?
對眼唔會直視你, 搵啲藉口避開你, 嘢嘢會等你瞓著先至敢上床。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 87er 於 2019-11-26 02:34 PM 發表

你自己本身有冇偷食?
係咪想偷食…但係驚 喺老婆面前 穿崩,所以問下大家意見唔好犯同樣嘅錯先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuklchanyl 於 2019-11-27 12:05 PM 發表

大姐!每個月出糧後比完家用,食晏,搭車之後,買煙都唔夠,點偷食!你有冇姊妹可以倒貼,介紹個嚟識下?

但女人一定以為你收埋大筆錢唔比佢知。如果唔係,點會每個紀念日,生日都要買禮物比佢? ...
偷食係唔使畀錢㗎 ,大把人妻願意啦, 你不如諗下人妻咪唔使畀錢囉!

引用:
原帖由 傻瓜的女人LYW 於 2019-11-29 11:06 PM 發表

偷食係唔使畀錢㗎 ,大把人妻願意啦, 你不如諗下人妻咪唔使畀錢囉!
人妻可以唔駛你比錢佢,大家開心啫!但出街食飯飲嘢爆房唔係都要條女出係嘛?
唔通識轉彎?

話時話,同老婆當然要呻窮啦,容乜易佢又要乜乜節,乜乜紀念日又要送給大禮㗎!😂

你望主佢對眼很定咁問佢。佢對眼冇正視你。線線叔叔咁,佢就有愉食。我老公都係咁比我發現。話你愉食都要自覺得(我冇)。曾大d對👀👁😂

引用:
原帖由 yuklchanyl 於 2019-11-30 08:20 PM 發表

人妻可以唔駛你比錢佢,大家開心啫!但出街食飯飲嘢爆房唔係都要條女出係嘛?
唔通識轉彎?

話時話,同老婆當然要呻窮啦,容乜易佢又要乜乜節,乜乜紀念日又要送給大禮㗎!😂 ...
打野戰。人妻好鈡意

回覆 引用 TOP

無謂問,問咗都係講大話

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]