• 瀏覽: 6,705
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
講出嚟可能未必有人信, 本人兩夫婦無論身體/心理/健康都係正常,但係老婆就係唔喜歡做愛。
喺後生拍拖嗰時,已經有婚前性行為,一心以為結婚之後大家嘅性生活一定非常愉快。但係好可惜愉快嘅性生活只可以維持兩年。
結婚初期因為唔想太早有小孩子 ,所以老婆就開始食避孕丸,兩年後因為大家商量過需要開始生孩子,所以佢停服避孕丸,好好彩我哋好快有咗愛情結晶品。 亦因為我哋大家商量過只需要一個孩子已經夠, 所以佢開始繼續食避孕丸,初期我哋都有性生活但係次數比生孩子之前減少好多,年幾之後,唔知佢係母性大發定係藥物影響 ,已經開始討厭性愛生活,當時我哋差不多四/五年都未試過魚水之歡。當孩子長大了少少老婆開始有少少轉變,大概兩三個月/有時三四個月,我可以成功地會有一次性行為,呢種情況維持咗十幾二十年,做愛次數每年不多於五隻手指,近呢五/六年更甚當佢踏入更年期後,我一廂情願心諗,佢無需要再服避孕藥以為心理同生理應該會有改善,可以有頻密小小嘅性生活,點知原來更年期對女性性愛影響更加大, 比起以前更加完全唔需要性生活,加上女性性器官開始衰退,好似好多人所講女性老咗陰道就冇水出,開始乾澀就算戴上避孕套亦都非常難以進入。所以呢五/六年來都已經冇同老婆性交,我唔知佢係完全冇性需要,定係恐怕性交困難而引致痛楚。但係以我六十幾歲嘅男士嚟講,我依然可以勃起,有性幻想,但係沒有性生活,導致我經常要自我解決, 生理同心理非常痛苦。

我只不過想喺呢度發下牢騷,不代表啲乜嘢。
但係亦都希望有女性嘅朋友,睇到我呢一篇文章,希望體貼一下佢哋嘅丈夫,有能力之下盡可能滿足丈夫一啲小小嘅要求。 其實性生活係可以促進夫妻間嘅感情,只要你付出少少可能收穫多多。

在割包皮/口交話題拜讀過大哥你苦況, 估不到今時今日更為惡劣, 已過多年, 問題或會越來越惡搞, 看來嫂夫人多年來唔多感受到 sex 帶來的快樂, 甚至屬於唔喜歡, 唔知道多年來你倆有冇正面討論過問題所在, 更唔更年期未必影響太大, 我有唔少朋友夫婦都屬於呢個組別, 佢地冇乜問題, 只是發展到跟身一樽 ky 看門口, 可以的話或者倆個人見下性治療師傾下解決問題.

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2019-11-25 01:09 PM 發表

講出嚟可能未必有人信, 本人兩夫婦無論身體/心理/健康都係正常,但係老婆就係唔喜歡做愛。
喺後生拍拖嗰時,已經有婚前性行為,一心以為結婚之後大家嘅性生活一定非常愉快。但係好可惜愉快嘅性生活只可以維持兩年。
結婚初期因為唔想太早有小孩子 ,所以老婆就開始食避孕丸,兩年後因為大家商量過需要開始生孩子,所以佢停服避孕丸,好好彩我哋好快有咗愛情結晶品。 亦因為我哋大家商量過只需要一個孩子已經夠, 所以 ...
本人情況也跟C兄差不多,老婆十多年前已開始不好性生活,一星期才一次,至近年收經後更少至每月一次!但本人情趣很大,一直有女朋友/SP.最近和SP分開了,本人不喜歡自慰,無得發洩情況下更加苦惱,只好每日運動,慢跑等消耗體力,當緞練身體了!

叫你老婆用口幫你

你咪揸正旗去叫雞囉.
我恨都恨唔到.
去KTV揀件正嘢任砌一夜.

唔好食咁多紅肉,
需要細返,
自然唔會成日諗住僕野喇

回覆 引用 TOP

買ky 茶落個閪度 試下入

回覆 引用 TOP

可以使用潤滑濟的.

回覆 引用 TOP

揾個好男人吧 他會教你一切及令你有收獲

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2019-11-25 01:09 PM 發表

結婚初期因為唔想太早有小孩子 ,所以老婆就開始食避孕丸,兩年後因為大家商量過需要開始生孩子,所以佢停服避孕丸,好好彩我哋好快有咗愛情結晶品。 亦因為我哋大家商量過只需要一個孩子已經夠, 所以 ...
非常有同感

回覆 引用 TOP

有時現實係殘酷,多啲性幻想可能仲好,我都會幻想同model鬼妹攪野 現實根本無乜可能

回覆 引用 TOP

咁我老公好唔正常囉 我懷孕到而家生完bb已經九個月 我老公同我冇做過一次 😓😓😓 有試過幫佢打左兩次飛機 我唔知我懷孕期間佢點解決 但我已經生完佢都冇搵我做、我亦不是主動既人 如果佢搵我 我都會同佢做 但佢冇⋯⋯

引用:
原帖由 高大純情的榴槤 於 2019-11-26 11:27 AM 發表

咁我老公好唔正常囉 我懷孕到而家生完bb已經九個月 我老公同我冇做過一次 😓😓😓 有試過幫佢打左兩次飛機 我唔知我懷孕期間佢點解決 但我已經生完佢都冇搵我做、我亦不是主動既人 如果佢搵我 我都會同佢做 但佢冇⋯⋯ ...
可能他就厭倦了一個從來不會主動的老婆

提示:支持鍵盤翻頁左 右