• 瀏覽: 387
  • 回覆: 9

熱賣及精選
揾舊同學、做義工、上興趣班……我自己會一條友做運動同周圍揾好嘢食,都可以紓緩壓力。不過你話想喺香討揾知心人就……

回覆 引用 TOP

陳奕迅《一個人》,好似唔係你個年代……
「得一個人 單身一個我昂然獨行
身心躍起 望向天際擁抱星月吻
得一個人 竟也不孤單
作伴有我夢我影我身
沐浴雷電 自由自在人
前路是命運與緣份」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ycart 於 2019-11-22 05:57 AM 發表

就來25歲女 近期好多心煩事,
未試過上來識朋友 環境關係逼住上來識,
周圍嘅人都忙 來來去去都系同一堆人 無咩知心人 想搵人傾下,
男女都得 差唔多年齡應該都啱傾 ...
周圍嘅人都忙 來來去去都系同一堆人 無咩知心人 想搵人傾下,

無知心人原因,一定唔關身邊人忙唔忙事…

一定係本身性格有缺陷,而自己唔知~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-11-22 12:07 PM 發表

揾舊同學、做義工、上興趣班……我自己會一條友做運動同周圍揾好嘢食,都可以紓緩壓力。不過你話想喺香討揾知心人就…… ...
我係外國😭

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-11-22 12:28 PM 發表

無知心人原因,一定唔關身邊人忙唔忙事…

一定係本身性格有缺陷,而自己唔知~ ...
佢地真系忙,加上有時差,無人得閒理我。
性格每個人都有缺陷,都系睇人地同你啱吾啱傾姐

引用:
原帖由 ycart 於 2019-11-22 05:37 PM 發表

我係外國😭
er......can't help u......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ycart 於 2019-11-22 05:39 PM 發表

佢地真系忙,加上有時差,無人得閒理我。
性格每個人都有缺陷,都系睇人地同你啱吾啱傾姐
有一種缺陷,待人不夠真!!

不過有呢種缺陷嘅人,佢哋係唔會覺得有問題㗎!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-11-22 06:13 PM 發表

有一種缺陷,待人不夠真!!

不過有呢種缺陷嘅人,佢哋係唔會覺得有問題㗎!!
可能吧😁 我對每個人嘅態度都有點不一樣

引用:
原帖由 ycart 於 2019-11-22 06:24 PM 發表

可能吧😁 我對每個人嘅態度都有點不一樣
因為妳唔係機械人~

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]