列印

[其他] 頭先同個男人食飯 香討焦點

頭先同個男人食飯 E-mail 此主題給朋友

原本係想俾個機會佢 , 了解下 , 但佢係無自己物業

飯後佢係有搵過我 , 不過我無覆佢 , 無樓可以點一齊生活

熱賣及精選
思想正確,無樓,無車,無錢點同佢過人世!

引用:
原帖由 pinky1010 於 2019-11-19 09:11 PM 發表

有樓有車可能畀人揀左

人地去左找男男呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinky1010 於 2019-11-19 09:11 PM 發表

就係無樓,先機會同你食飯,有樓!你投胎一百次連食屎機會都無

引用:
原帖由 catcloud 於 2019-11-19 10:25 PM 發表

就係無樓,先機會同你食飯,有樓!你投胎一百次連食屎機會都無
真係唔排除呢個可能性, 有樓既話可能真係理都唔理你

回覆 引用 TOP

X2

回覆 引用 TOP

引用:

佢揾你係想同你講 : 原本係想俾個機會佢 , 了解下 , 但佢係無波,  無波可以點一齊生活 

其實,一買一賣既姐,你選擇人,人又能選擇你。
如果你真係樣靚身材正,又年輕,我BUY你呢套。
相反,就小心D真係要孤獨終老啦。

咁餐飯有無俾返錢人呀?唔係人地以為你呃餐飯就唔好啦。

引用:

其實佢想話比你知之前唔講佢本身有幾幢樓收租係想試一試你係乜人,但你之後冇比機會佢講清楚

回覆 引用 TOP

老女人嫁唔出  就係因為不斷重覆犯錯

我有自住樓,又有收租樓。

回覆 引用 TOP

咁你有無樓?
如果你有
咪可解決一切生活問題囉

大把冇樓嘅人搵十萬百萬一個月啊,死蠢~

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]