列印

[護膚] 抗敏同補濕淨係搽野好似唔太work…

抗敏同補濕淨係搽野好似唔太work… E-mail 此主題給朋友

最近過敏,乾到有白色皮屑,
試過查好多人介紹嗰啲cream呀,但都冇咩用🥺好唔翻

熱賣及精選
自己搽既話好多時候淨係去到面嗰浸,所以先至會好難吸收

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2019-11-19 02:50 PM 發表
La Roche po B5試了嗎?

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2019-11-19 02:50 PM 發表
介紹你用一隻精華佢有修復皮膚功能,我自己都用緊美國做!

回覆 引用 TOP

太乾既試下用油

我早一星期又系過敏,面頰有一個手指公大的位置紅紅腫腫,我乜都吾搽一個星期,冇哂事。
皮膚系有自我復修能力的。

最好真係有導入,同埋清走左毛孔啲污糟野先真正可以補濕到
抗敏照計就應該要用第二隻精華

引用:
原帖由 地獄朋友 於 2019-11-20 12:29 AM 發表
我早一星期又系過敏,面頰有一個手指公大的位置紅紅腫腫,我乜都吾搽一個星期,冇哂事。
皮膚系有自我復修能力的。
敏感唔好搽太多精華,你每自己試一隻都係搵自己皮膚做睹注~
所有最好有專業人士睇下先,會知道你適唔適合搽
我之前做facial姐姐都係咁講,我眼皮敏感佢反而叫我呢個位要先休息,緩和左先搽棉華,先快d好得返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2019-11-19 08:15 PM 發表

La Roche po B5試了嗎?
我有用過B5,不過最近仲有起紅,唔夠膽再用咁多了

引用:
原帖由 angie_k 於 2019-11-19 10:47 PM 發表
太乾既試下用油
有無話邊隻油好??我怕太鯨會痕

引用:
原帖由 dinglingw 於 2019-11-20 02:09 PM 發表
最好真係有導入,同埋清走左毛孔啲污糟野先真正可以補濕到
抗敏照計就應該要用第二隻精華
咁應該點清同導入好?我又唔太識點搞好

過敏,最好食益生菌搞好腸胃。皮膚係真係會改善

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2019-11-20 05:30 PM 發表

我有用過B5,不過最近仲有起紅,唔夠膽再用咁多了
紅都照用得…我果時搽乜都嗱,只能搽B5修復霜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2019-11-20 05:32 PM 發表

有無話邊隻油好??我怕太鯨會痕
如果有敏感可以試下melvita

回覆 引用 TOP

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]