• 瀏覽: 5,379
  • 回覆: 27
屋企樓下係咁放,唔敢再餵人奶,想轉奶粉......

引用:
原帖由 saladhihi 於 2019-11-17 11:11 PM 發表

TG真係好毒架,已經話對人體有害,
係香港買到既奶粉都可以比BB食既,
我自己就餵緊illuma,而家都夾得唔錯,你都可以餵住先

你可以諗下隻enfinitas,味同成份都似似地人奶

回覆 引用 TOP

咁你屋企又真係幾危險喎...奶粉我個仔食babynes,你都可以考慮下,呢隻就比較淡口同稀,似人奶,bb就容易d去適應。同埋佢奶粉又係獨立包裝,要沖先開一粒,咁就安全好多啦!

回覆 引用 TOP

可以試下illuma organic,個味都淡口呀,如果bb要適應都比較易

回覆 引用 TOP

買似人奶淡口味既奶粉,唔好餵一排住啦

回覆 引用 TOP

香討人話,TG 冇毒架,直頭可以食用,如果有愛國心,吸左仲有益,我一定信

回覆 引用 TOP

唔止TG, 加埋暴徒燒嘢啲煙,吸吸埋埋仲傷身

回覆 引用 TOP

直接搬屋好過啦

回覆 引用 TOP

但係想知人奶轉呢隻,BB易適應嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ning_yoka 於 2019-11-19 01:05 PM 發表

TG真係好毒架,已經話對人體有害,
係香港買到既奶粉都可以比BB食既,
我自己就餵緊illuma,而家都夾得唔錯,你都可以餵住先
政府話燃燒時間好短,粒子好快就消散,有毒物質係來自燒其他雜物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 saladhihi 於 2019-11-17 11:11 PM 發表

政府無話吸完唔可以餵人奶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fongmamaas 於 2019-11-21 12:09 AM 發表

但係想知人奶轉呢隻,BB易適應嗎?
轉邊隻?enfinitas味道淡 ,都可以試吓考慮呢隻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]