• 瀏覽: 7,773
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-11 05:33 PM 發表

我都成日盼佢後悔 來搵返我。日復日,日子都係咁過
我都成日盼我老公後悔,來搵返我。日復日,成日諗佢同d人妻玩得幾開心。我就一個人。諗下盼下又4個月。一個電話都冇搵過我🥺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jame727828 於 2019-11-19 02:53 PM 發表

唉 我真係好鐘意佢 佢幾時先後悔唔要我
當初點解會分手先?
個女仔都已有另一半,你似乎係出於唔甘心多d
既然要活得有樽鹽,就要繼續往前走
過去嘅經歷係要用來反省自己有地方可以改進,人才會成長,成為更出色嘅自己
只停留過往,只會故步自封

回覆 引用 TOP

同意 同電腦一樣

回覆 引用 TOP

我分開了半個月
應該找他嗎

引用:
原帖由 小肥連 於 2019-12-14 09:33 PM 發表

我分開了半個月
應該找他嗎
已有半個月冇搵過你。咁仲洗諗搵返佢咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jame727828 於 2019-11-16 10:52 AM 發表

但佢已經有另一半 仲要同人去埋旅行
1. 你地而家關系點先? 系決列/ 即佢Block左你/刪左你?...定你地仲有保持聯絡先?(有冇保持出泥見面)~
2. 佢有另一半可能系開始左冇耐, 感情仲系好脆弱...點計都系你有贏面, 視乎你肯吾肯出手~
3. 去得旅行你就預左, (佢地已經上過床)...首先你接吾接受到尼個事實先? 就算佢番泥你身邊你真系吾介意?~

回覆 引用 TOP

如果實喺放唔下就去搵吧,畀自己呢段感情一個交待

回覆 引用 TOP

你想去就去,
那怕有左別人
想追就追
但要經得起失敗
如果當初錯分手
自己係後悔
就去
成功與否在自己努力
該是你的就是你
但你怕唔好,即係未到好喜歡只係失落
咁咪算囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jame727828 於 2019-11-16 10:52 AM 發表

咁就放棄了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 feb2016 於 2019-11-20 09:15 PM 發表

你好鐘意佢又點啫! 但佢已經唔鐘意你, 你搵佢無意思啦
係呀!我都只係做個朋友算了,點知佢再見我就話唔想做朋友了
我馬上打比佢,話佢知我唔會追翻佢
因為我知道兩人緣已盡,無必要咁難睇
佢份人比較純,我擔心佢多D
但已不再想愛這部份了

回覆 引用 TOP

算了。你也不是太喜歡她。不然早追返了

回覆 引用 TOP

留下所有嘅負面情緒,天亮陣,你會擁有新嘅自己。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]