列印

揼邪骨算不算出軌,偷食,不忠??

揼邪骨算不算出軌,偷食,不忠?? E-mail 此主題給朋友

伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
甘樣算不忠嗎?其實多不多師兄去揼骨?

熱賣及精選
引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 06:42 PM 發表
伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
問其他人有用嗎!?

要問就問當事人啦屎陳~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 06:42 PM 發表
伴侶對性有點冷感
邊間場咁好條女最後幫你沖埋涼 ?
但係點解條女唔幫你吹爆 ?

回覆 引用 TOP

引用:
伴侶對性有點冷感
地點,價錢唔該

接受唔到,
你背住佢打飛機佢都算㗎啦

回覆 引用 TOP

出膀胱火 點算出軌 軌要有軌道

引用:
伴侶對性有點冷感
邊道?幾多錢,唔該

回覆 引用 TOP

不算

當然唔算不忠啦
可以叫你胖侶全祼比d街坊卒碟㗎

回覆 引用 TOP

當然唔算

邊度?幾錢?

xyz_666
無傷大雅,好閒

呢樣野你要問番你另一半先知嫁喎,始終人人心中把尺都唔同嘛,網上d意見未必準同岩用既😉

網名與政治因素無關!
引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 18:42 發表
伴侶對性有點冷感
唔算

回覆 引用 TOP

引用:
伴侶對性有點冷感
算。

好多男人有去,普遍到你唔信。

其實自欺欺人,做得出呢啲嘢唔索性做埋。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→