• 瀏覽: 68,248
  • 回覆: 340
  • 追帖: 5
個個老婆都預咗另一半出去.偷食

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 06:42 PM 發表

伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
甘樣算不忠嗎?其實多不多師兄去揼骨?
定期洗車底

回覆 引用 TOP

誠實

回覆 引用 TOP

冇攪嘢出火唔算!😘😜🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 06:42 PM 發表

伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
沒帶套唔算

回覆 引用 TOP

有益身心 平衡心理 不過唔去咁多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 18:42 發表

伴侶對性有點冷感
樓主, 全裸波推, I also want to go, where ? address?

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-11-11 08:01 PM 發表

在法律上,强姦同非禮係两回事。
强姦,,是必須有進入的!
非禮,,你動手而冇進入!
两者不同,判刑亦不同。

在愛情上,偷食同出軌亦是两回事。
偷食,,有進入……才算食。
出軌,,用行為去做,思想去諗亦是出軌!
两者亦不同!
所以,一旦被捕,(即係東窗事發)放心同法官(即係你老婆)解釋。即使入罪,亦最多被判手淫為…&helli ...
X2

曾經旅遊地點:亞洲:台灣、日本、南韓、新加坡、泰國、馬來西亞、印尼、阿聯酋。大洋洲:巴布亞新畿內亞、澳洲、新西蘭。非洲:南非、莫桑比克。歐洲:俄羅斯、土耳其、希臘、捷克、斯洛伐克、波蘭、匈牙利、德國、奧地利。北美洲:美國、加拿大。

回覆 引用 TOP

引用:

伴侶對性有點冷感
基機涼,你就唔啱啦,明明你伴侣等你玩人形吾公,你走去玩骨妹肯定不忠!

回覆 引用 TOP

吾算既,叫你女朋友都去搵個男技師揼骨,再幫男技師hj.但就冇做愛,都一樣,冇不忠

回覆 引用 TOP

引用:

伴侶對性有點冷感
去邊度?有咁多過癮野?

引用:
原帖由 床上活潑的天使 於 2019-11-11 08:41 PM 發表

中文大學女生宿舍,免費
天使好污糟,記得用套。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右