• 瀏覽: 69,481
  • 回覆: 340
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 06:42 PM 發表

伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
甘樣算不忠嗎?其實多不多師兄去揼骨?
在法律上,强姦同非禮係两回事。
强姦,,是必須有進入的!
非禮,,你動手而冇進入!
两者不同,判刑亦不同。

在愛情上,偷食同出軌亦是两回事。
偷食,,有進入……才算食。
出軌,,用行為去做,思想去諗亦是出軌!
两者亦不同!
所以,一旦被捕,(即係東窗事發)放心同法官(即係你老婆)解釋。即使入罪,亦最多被判手淫為……!

熱賣及精選
引用:
原帖由 tfortest 於 2019-11-11 07:38 PM 發表

揾個男技師揼邪骨咪吾駛開帖囉
狠好!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 06:42 PM 發表

伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
你條女請男技師幫佢揸波捽碟,你ok?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2019-11-11 07:38 PM 發表

揾個男技師揼邪骨咪吾駛開帖囉
如果係男技師你就放心叫佢口爆埋啦

回覆 引用 TOP

關鍵係樓主全程有冇幻想個技師係你老婆。

回覆 引用 TOP

引用:

伴侶對性有點冷感
梗係唔算啦,你純粹發洩慾火,搞掂生理需要,無真愛架嘛,就算屌埋都唔算啦~

你要記住,你愛你老婆,你好愛你老婆!只係唔想為咗性而影響感情生活。

放低幾百,贏咗個家,絕對值得。

#記得唔好沉船

引用:

伴侶對性有點冷感
自含一定唔算law你老婆會好耐夠tim

回覆 引用 TOP

如果你條女全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
甘樣算不忠嗎?

回覆 引用 TOP

引用:

伴侶對性有點冷感
有用套就唔算

回覆 引用 TOP

反正都踏左出去,搞埋啦

回覆 引用 TOP

引用:

伴侶對性有點冷感
掉轉你條友去又得唔得? 甘都問。。。。。博屌。 

回覆 引用 TOP

叫雞也不一定不忠

回覆 引用 TOP

邊到有全裸波推侍浴咁正

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右