• 瀏覽: 68,049
  • 回覆: 340
  • 追帖: 5
好簡單,樓主如果老婆跌落海,同技師跌落海,你會救邊個?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
不算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 18:42 發表

伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
甘樣算不忠嗎?其實多不多師兄去揼骨?
will u go to 邪骨 again ?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2019-11-20 05:11 PM 發表

will u go to 邪骨 again ?
應該會嘅。條囡囡幾靚女,又啱傾,去按下,當係減下壓。同佢交換左個we7,我都當係係半個朋友啦
只不過800一小時,有點貴,不能成日去

引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-11 06:42 PM 發表

伴侶對性有點冷感
忍左好耐,去揼邪骨,囡囡全裸幫我按摩,波推,HJ,最後幫我沖涼,但就無做愛愛
甘樣算不忠嗎?其實多不多師兄去揼骨?
俾錢好過唔俾錢

你落場內 我落場外 塞車過海 有自唔在  想免受害 相信幕內以為醒目 以為精彩寫o左張飛要改 〔填著隻安賞應該愛〕一改再改 孖T三寶也改 〔盲目信貼士棧釘蓋〕o岩o岩中o左 點解穿o左褲袋 〔盲目信貼士棧釘蓋〕諗起派彩 卒之尖東跳海 賽馬日又期待

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwinbono 於 2019-11-11 08:10 PM 發表

梗係唔算啦,你純粹發洩慾火,搞掂生理需要,無真愛架嘛,就算屌埋都唔算啦~

你要記住,你愛你老婆,你好愛你老婆!只係唔想為咗性而影響感情生活。

放低幾百,贏咗個家,絕對值得。

#記得唔好沉船 ...
認同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwma 於 2019-11-11 07:43 PM 發表

問呢度d雞蟲
識玩 緊係去日本搵沖涼妹

上個月去沖繩 原來我係免疫 外國客唔接

我唔知wo 問間間都冇問題 唔駛加錢

沖完先發現 溝乜L野囡? 個花花世界咁大

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-12-1 22:24 發表

識玩 緊係去日本搵沖涼妹

上個月去沖繩 原來我係免疫 外國客唔接

我唔知wo 問間間都冇問題 唔駛加錢

沖完先發現 溝乜L野囡? 個花花世界咁大 ...
日本沖涼妹, how much ?

回覆 引用 TOP

其實現在有冇陀地後生女做骨妹?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2019-11-11 07:38 PM 發表

揾個男技師揼邪骨咪吾駛開帖囉
哈哈哈
笑咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kekeleung 於 2019-11-21 11:03 AM 發表

應該會嘅。條囡囡幾靚女,又啱傾,去按下,當係減下壓。同佢交換左個we7,我都當係係半個朋友啦
只不過800一小時,有點貴,不能成日去
800打飛機咁貴?
個場係邊架?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右