[100%愛情自玄其說] 我真係好唔開心

我真係好唔開心 E-mail 此主題給朋友

同老婆由拍拖到結婚
大約都有17年
生活, 叫ok, 比上不足,比下有餘

基本上,我願意付擔哂家庭開支,仲做哂所有家頭細務
日日執屋+煮飯
唔知點知
近年好似覺得同老婆好似越走越遠咁
我真係好唔開心
我都唔知,有咩問題

熱賣及精選
引用:
原帖由 kenchanmk 於 2019-11-9 12:39 AM 發表

同老婆由拍拖到結婚
大約都有17年

日日執屋+煮飯
唔知點知
我真係好唔開心
我都唔知,有咩問題 ...
冇左激情系甘上下架

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 2019-11-9 12:40 AM 發表

冇左激情系甘上下架
咁我真係視佢為我最親的親人
可惜唔知佢係唔係都係咁諗

引用:
原帖由 kenchanmk 於 2019-11-9 12:42 AM 發表

咁我真係視佢為我最親的親人
可惜唔知佢係唔係都係咁諗
5知架,因為生活中除左男友都仲有自己父母都不在你之上咩

引用:
原帖由 kenchanmk 於 2019-11-9 12:39 AM 發表

同老婆由拍拖到結婚
大約都有17年

日日執屋+煮飯
唔知點知
我真係好唔開心
搽啲無比膏落個歸投度啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晴晴晴晴晴晴 於 2019-11-9 12:46 AM 發表

5知架,因為生活中除左男友都仲有自己父母都不在你之上咩
以關係計
我同佢父母感情
可能比佢同佢父母,更好

回覆 引用 TOP

引用:

同老婆由拍拖到結婚
大約都有17年

日日執屋+煮飯
唔知點知
我真係好唔開心
咁你老婆喺呢個家有何付出/責任呢?

引用:

同老婆由拍拖到結婚
大約都有17年

日日執屋+煮飯
唔知點知
我真係好唔開心
坐低同太太傾吓囉,講你嘅諗法。
我哋又唔知你兩公婆咩情況,俾唔到意見。

引用:

同老婆由拍拖到結婚
大約都有17年

日日執屋+煮飯
唔知點知
我真係好唔開心
放心,如你所說的你真係噤好,女人一定吳會放生你

引用:
原帖由 crimsonandy 於 2019-11-9 12:59 AM 發表

咁你老婆喺呢個家有何付出/責任呢?

坦白講,我唔係希望佢去為頭家分擔,事實上我處理到
只係唔知點解,好似越行越遠
好多時
佢寧願花時間係朋友身上
都唔會關心下我

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2019-11-9 12:59 AM 發表

坐低同太太傾吓囉,講你嘅諗法。
我哋又唔知你兩公婆咩情況,俾唔到意見。
男人真係好難講
寧願收埋,自己受

引用:
原帖由 希望小學 於 2019-11-9 01:04 AM 發表

放心,如你所說的你真係噤好,女人一定吳會放生你
事實上佢冇打算分開
同時我都信得過佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenchanmk 於 2019-11-9 01:05 AM 發表

好多時
佢寧願花時間係朋友身上
都唔會關心下我
無分擔、無交流、無溝通好難繼續…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenchanmk 於 2019-11-9 01:05 AM 發表

好多時
佢寧願花時間係朋友身上
都唔會關心下我
因為你習慣成日工作 疏忽左佢 久而久之 佢已經習慣左 唔需要你

主人同奴隸當然係越走越遠喇!

回覆 引用 TOP

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。