我在KFC 重振雄風

我在KFC 重振雄風 E-mail 此主題給朋友

已經有幾日冇見過豪放小妹妹或者學生妹了,苦悶之際走左去KFC 一賭KFC 雞翼風采,究竟係m記 中翼小腿美味多汁,定還是KFC全翼大髀光滑細嫩?話口未停我已經坐上KFC獨立小座,選擇座位係一門學問,坐係四人座會顯得份外孤單,坐係兩人座會有人併座,一個唔覺意併到個美少女還好,如併到個中年大媽或大叔,別人會如何看我?會以為我有如此口味或個人癖好,到時我如何在花花世界立足!所以獨立小座是最好的選擇,因為獨立小座顯得我格外清新脫俗,以我出眾嘅外貌再加上鍵碩身材必定能吸引唔少少女嘅芳心,定能對我為之傾心。冇錯我叫一份$42 蚊套餐,安安份份地在獨立小座品嘗今天的主角-狂野香燒雞,聽名字故名思議就係狂野啦,但以我嘅理解係我只見香燒雞但不見狂野,究竟KFC言外之意係點解?我也一時不解,當我拿起狂野香燒雞時,我餘眼中看到狂野了,那是由上而下的狂野,那少女目測有二十餘歲,但其身材卻比少婦更為美妙,那坦蕩蕩的。。。。夠鐘做野放工再打埋落去

熱賣及精選
引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-11-7 03:03 PM 發表

已經有幾日冇見過豪放小妹妹或者學生妹了,苦悶之際走左去KFC 一賭KFC 雞翼風采,究竟係m記 中翼小腿美味多汁,定還是KFC全翼大髀光滑細嫩?話口未停我已經坐上KFC獨立小座,選擇座位係一門學問,坐係四人座會顯得份外孤單,坐係兩人座會有人併座,一個唔覺意併到個美少女還好,如併到個中年大媽或大叔,別人會如何看我?會以為我有如此口味或個人癖好,到時我如何在花花世界立足!所以獨立小座是最好的選擇,因為 ...
下次可以圖文並茂?
*偷圖都唔區

有冇食蒲韃。

回覆 引用 TOP

Any picture ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-11-7 03:03 PM 發表

已經有幾日冇見過豪放小妹妹或者學生妹了,苦悶之際走左去KFC 一賭KFC 雞翼風采,究竟係m記 中翼小腿美味多汁,定還是KFC全翼大髀光滑細嫩?話口未停我已經坐上KFC獨立小座,選擇座位係一門學問,坐係四人座會顯得份外孤單,坐係兩人座會有人併座,一個唔覺意併到個美少女還好,如併到個中年大媽或大叔,別人會如何看我?會以為我有如此口味或個人癖好,到時我如何在花花世界立足!所以獨立小座是最好的選擇,因為 ...
兩人一起作了一首歌頌反式脂肪的詩

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

“紅”風

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-7 03:11 PM 發表

下次可以圖文並茂?
*偷圖都唔區
嗱圖呀

附件

946.png(243.21 KB)

2019-11-7 04:30 PM

回覆 引用 TOP

甘好文采,唔去中學教“中”文?

引用:

咁都吹得餐

回覆 引用 TOP

引用:

駛乜講咁多,想睇男男雜誌"雄風"咪睇囉

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○ | 食花生守則٩( ᐛ )و:唔可以involve,唔可以+/-
勢不可去盡,話不可說盡,福不可享盡,規則不可行盡。凡事太盡,緣分勢必早盡。

回覆 引用 TOP

佩服你打咁多字。

大叫光xxx 時xxx 大把女俾你揀

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-7 03:11 PM 發表

下次可以圖文並茂?
*偷圖都唔區
笑左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-11-7 15:03 發表

大M後又一故事

回覆 引用 TOP

一隻字都冇睇

回覆 引用 TOP

49 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。