男朋友做左gym room pt之後煩左好多… 香討焦點

男朋友做左gym room pt之後煩左好多… E-mail 此主題給朋友

佢轉左工無耐,其實開頭佢做pt我都幾支持…
不過開始覺得佢會將佢做野d野帶埋黎我地私人生活,好煩!!
例如我不嬲想食咩都係照食,食完都會做下運動,佢又成日番工番上腦咁,話我食呢樣會好唔健康,
做運動停一陣佢又話唔怪得我肚腩咁大==

有時明明我地2個人拍拖,佢又會扯到去佢個客,話咩幫佢瘦左好多…叫我都試下…
但我根本唔想聽呢d,耐左有時會心情好差,諗自己係咪真係咁差咁肥(有時會諗佢係咪想sell我…)
點樣可以令佢收聲,好煩…

熱賣及精選
你自己意願係點先?2個人最好溝通清楚wo
有咩唔鐘意就要講,不過都要小心d,佢想sell埋你其實都唔出奇

遲吓可能會叫你買啲乜乜物物保健品之類嘅嘢。

引用:
原帖由 iamandy117 於 2019-11-7 01:03 PM 發表

例如我不嬲想食咩都係照食,食完都會做下運動,佢又成日番工番上腦咁,話我食呢樣會好唔健康,

有時明明我地2個人拍拖,佢又會扯到去佢個客,話咩幫佢瘦左好多…叫我都試下…
但我根本唔想聽呢d,耐左有時會心情好 ...
兩條麻甩佬,又有咩好計較喎
可能佢都係想你同佢一齊去健身房操基

自己女朋友都sell
私底下幫都得啦
有不滿咪照直講囉
收收埋埋火山爆發就一發不可收拾

引用:
原帖由 河原町 於 2019-11-7 01:23 PM 發表

兩條麻甩佬,又有咩好計較喎
可能佢都係想你同佢一齊去健身房操基
梨家下巧有膠M影子

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-11-7 01:17 PM 發表

你自己意願係點先?2個人最好溝通清楚wo
有咩唔鐘意就要講,不過都要小心d,佢想sell埋你其實都唔出奇
唉我知呀,其實可能係之前我同佢講左好想減肥,
但我唔想搞到自己咁大壓力去減!
佢咁樣想strict死我食咩,做咩運動真係搞到我好大壓力
就算我減呀,都唔想咁樣影響晒平時生活習慣,做咩要迫我...

又一條死基佬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2019-11-7 01:20 PM 發表

遲吓可能會叫你買啲乜乜物物保健品之類嘅嘢。
我唔會食呢D啦...但佢都有教我去減肥餐呀,食咩健康野食..老老實實介得咁清我係會一次過爆,
之後暴飲暴食,同佢咁講左啦,
佢就話係我無咩決心減,好似想迫我咁==

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ooppkkll 於 2019-11-7 01:24 PM 發表

自己女朋友都sell
私底下幫都得啦
有不滿咪照直講囉
收收埋埋火山爆發就一發不可收拾
咁佢又無sell我d咩既...只係我唔知係咪我多心
不過我覺得佢好似迫得我太緊咁,定係其實做得呢行都係咁?想知有無ching都係做呢行,係咪會變職業病?

以為佢有好多男男艷遇添

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamandy117 於 2019-11-7 01:03 PM 發表

佢做嚟行,佢對自己和女友都一定好有要求喎!

不過,你會諗佢sell緊你?!即係你哋嘅關係都未去到好親密關係囉!

引用:

糸米梨已經接近八分一噸
佢暗示梨吧⋯⋯

回覆 引用 TOP

他不知道你心裏所想, 以為你喜歡聽他講工作上的事情, 你不喜歡的話 直接告訴他吧。

回覆 引用 TOP

嫌棄已慢慢形成了。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。