• 瀏覽: 10,664
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
有專為5x人仕而設既交友網,即係好多人仲想揾,部分人就覺得無需要

熱賣及精選
有好多依d人,揾到既機會比較低,有錢就容易少少

回覆 引用 TOP

去马

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stanleypoon1969 於 2019-11-6 04:38 PM 發表

離婚十二年,50歲既男人應唔應再找另一半?
50幾歲仲好後生咋喎
遇到啱的就去馬啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 octaves 於 2019-11-7 11:41 PM 發表

有專為5x人仕而設既交友網,即係好多人仲想揾,部分人就覺得無需要
請問一下呢啲網真的可以幫忙搵另一半嗎? 請問有沒有人試過分享一下啊?

引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2019-11-8 12:51 PM 發表

請問一下呢啲網真的可以幫忙搵另一半嗎? 請問有沒有人試過分享一下啊?
一定有人得有人唔得, 但千其咪比幾萬蚊去join D咩婚介, 厄9人$

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stanleypoon1969 於 2019-11-6 04:38 PM 發表

你有冇小孩不?

離婚12年, 會不會習慣了自己獨自一个?

識个男性佢 50++
第1次結婚, 囡囡 E+快嫁人。
第2次結婚, 同佢分身家。(想有子女, 生不出)
第3次結婚, 太太現有BB, 男B。

现在的人抱怨太多,感恩太少;要求太多,给予太少;总是期望被理解,却不能理解别人;总是希望别人多为自己着想,却不懂得换位思考!
引用:

應該!5O歲仲有大把路要行……

回覆 引用 TOP

你自己鐘意囉,使乜問人

回覆 引用 TOP

引用:

我覺得最緊要遇到夾既人,年齡不是一個問題,千萬不要爲有個伴而去揾,如大家性格不合的話,咁樣好難去維繫感情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uk2006 於 2019-11-7 08:56 AM 發表

50歲唔係問題,而係啱唔啱傾,相處得唔得.
應同!

回覆 引用 TOP

男人平均壽命有75歲,仲有25年呀,有好嘅伴當然去馬啦,但要揾就一定要揾個順得人,千祈唔好只睇樣去揀,順眼、善良、唔似會呃自己就最緊要,做人就係咁唏噓,但以後的幸福,還是要爭取,唔好放棄。

回覆 引用 TOP

引用:

點解唔應該? 郭富城都50歲先結婚啦

回覆 引用 TOP

引用:

全哥杰哥0K嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]