如果你知道老公出軌....

如果你知道老公出軌.... E-mail 此主題給朋友

有人知道老公出軌立即減肥,咁你呢?又會點做呢?

熱賣及精選
離婚...一下你忍到就各有各玩...

回覆 引用 TOP

其實真係可以各自各玩咩?唔會有罪惡感?咁樣我會覺得對唔住自己個小朋友...

引用:
原帖由 不基灰水管 於 2019-11-5 08:30 AM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-11-5 12:12 PM 發表

離婚...一下你忍到就各有各玩...
離婚對大家都好,但好多女人都唔會咁做,佢哋覺得我得唔到的,第二個都唔可以得到,呢啲人好變態,好自私

引用:
原帖由 不基灰水管 於 2019-11-6 01:45 PM 發表

離婚對大家都好,但好多女人都唔會咁做,佢哋覺得我得唔到的,第二個都唔可以得到,呢啲人好變態,好自私
最好就係比男人FREE,其間攞哂D錢,CAP得幾多得幾多...之後飛起佢...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Superladyz 於 2019-11-5 11:06 PM 發表

其實真係可以各自各玩咩?唔會有罪惡感?咁樣我會覺得對唔住自己個小朋友...
點會。你離婚攪破碎家庭先會,去尋開心啦,平衡下自己。

引用:
原帖由 崖上進擊的白襪 於 2019-11-6 02:15 PM 發表

點會。你離婚攪破碎家庭先會,去尋開心啦,平衡下自己。
各自玩,個家仲係度,同埋小朋友一齊住,小朋友只需FEEL到你有無LOVE比佢地姐...

回覆 引用 TOP

其實如果因爲肥就出軌,咁老咗點算?係咪要死咗去再投胎?

回覆 引用 TOP

咪天真覺得減肥可以救到件事……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基灰水管 於 5-11-2019 08:30 發表

我會。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-11-6 02:04 PM 發表

最好就係比男人FREE,其間攞哂D錢,CAP得幾多得幾多...之後飛起佢...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-11-6 02:23 PM 發表

各自玩,個家仲係度,同埋小朋友一齊住,小朋友只需FEEL到你有無LOVE比佢地姐...
有家又點呢......都無曬感情啦,死要住個老公都無用架

叫鷄就算數,咋唔知
感情出軌,作好離婚打算
宜早不宜遲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基灰水管 於 2019-11-7 10:17 AM 發表

有家又點呢......都無曬感情啦,死要住個老公都無用架
CAP咩D 錢同身家最好...

回覆 引用 TOP

59 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。