• 瀏覽: 3,385
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
屋企有個爛賭老公,已經多次想離婚,每次都叫我比機會,換來的只有一次又一次的失望,我真的累了,離婚有太多顧慮,最大顧慮係小朋友,全職主婦亦沒太多儲蓄,曾經想離婚帶小朋友搬回娘家,但小朋友已上學階段,地點與娘家亦要一小時車程,亦怕不能給小朋友好的環境成長,種種問題令我好困擾,有人可以教我點做嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 天生自信的膠樽 於 2019-11-5 01:38 AM 發表

屋企有個爛賭老公,已經多次想離婚,每次都叫我比機會,換來的只有一次又一次的失望,我真的累了,離婚有太多顧慮,最大顧慮係小朋友,全職主婦亦沒太多儲蓄,曾經想離婚帶小朋友搬回娘家,但小朋友已上學階段,地點與娘家亦要一小時車程,亦怕不能給小朋友好的環境成長,種種問題令我好困擾,有人可以教我點做嗎? ...
賭無問題,問題係贏定輸,我時時贏,我老婆只會問今日又執幾多呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生自信的膠樽 於 2019-11-5 01:38 AM 發表

屋企有個爛賭老公,已經多次想離婚,每次都叫我比機會,換來的只有一次又一次的失望,我真的累了,離婚有太多顧慮,最大顧慮係小朋友,全職主婦亦沒太多儲蓄,曾經想離婚帶小朋友搬回娘家,但小朋友已上學階段,地點與娘家亦要一小時車程,亦怕不能給小朋友好的環境成長,種種問題令我好困擾,有人可以教我點做嗎? ...
你無工作,你老公賭都可以維持生活,米萛囉,有咩好嘈

回覆 引用 TOP

試想,你老公可使你唔洗工作,做家庭主婦照顧小朋友,你想點呢?你可勸佢如果時時輸,買小d立,記得準時比家用喎,咁米萛囉
又或者你問你老公點樣賭法,去研究下,睇下你老公係米下注方式有問題,拿,如果你老公只係賭波,你更加要學,當你老公買讓球主,你要睇你老公買幾多錢,然後你自己開個馬會戶口買讓球客,咁就得,總之你老公買咩,就買佢對家

好處你地生活和階,咁做唔會輸死,如果你老公真係好黑仔次次輸,你就贏,你係幫你老公執佢死雞

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-5 02:54 AM 發表

試想,你老公可使你唔洗工作,做家庭主婦照顧小朋友,你想點呢?你可勸佢如果時時輸,買小d立,記得準時比家用喎,咁米萛囉
又或者你問你老公點樣賭法,去研究下,睇下你老公係米下注方式有問題,拿,如果你老公只係賭波,你更加要學,當你老公買讓球主,你要睇你老公買幾多錢,然後你自己開個馬會戶口買讓球客,咁就得,總之你老公買咩,就買佢對家

好處你地生活和階,咁做唔會輸死,如果你老公真係好黑仔次次輸,你就贏,你 ...
可能我講得唔夠清楚,家用不定時,生活亦不是時時如意,並不是小賭貽情,沉迷到好恐怖,會問身邊所有人借哂錢等等。。。

引用:
原帖由 天生自信的膠樽 於 2019-11-5 03:18 AM 發表

可能我講得唔夠清楚,家用不定時,生活亦不是時時如意,並不是小賭貽情,沉迷到好恐怖,會問身邊所有人借哂錢等等。。。
不定時,有無唔夠用先,夠用米得,佢借佢既事,你檔唔知,你可以勸佢,咁落去唔係辦法,你米笑下佢,咁屎架又輸,輸就小d啦,有時候強硬係唔會聽,對ed時時輸既人,有一天自己頂唔順就離開,帶埋兒女走都係好事

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-5 03:21 AM 發表

不定時,有無唔夠用先,夠用米得
當然係唔夠啦

引用:
原帖由 天生自信的膠樽 於 2019-11-5 03:25 AM 發表

當然係唔夠啦
唯持幾耐咁情況

[quote]原帖由

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-5 03:26 AM 發表

唯持幾耐咁情況
起碼5年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-5 03:26 AM 發表

你懂睇pm信息嗎?
短信息?

引用:
原帖由 天生自信的膠樽 於 2019-11-5 03:29 AM 發表

短信息?
已給,睇到通知

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-5 03:29 AM 發表

已給,睇到通知
Level 太低,覆唔到。。。

[quote]原帖由

回覆 引用 TOP

[quote]原帖由

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]