• 瀏覽: 2,414
  • 回覆: 35
引用:
原帖由 +只望你~笑 於 2019-11-5 07:43 AM 發表

可能我真係要看清...
仲唔夠清楚?拍拖係快樂的事,但你似受難咁就咪攪啦!

愛情令你盲目到唔識分對與錯!

佢改極改唔到其實已經零討論價值

如果你驚甩左拖搵唔到男人,咁你繼續包容佢直到永遠算了
你包容佢,佢包保溶撚左你到時就笑死街坊🤣🤣🤣🤣🤣

これが人の夢、人の望み、人の業!
支持趁早分開

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SunSun2018 於 2019-11-5 08:22 AM 發表

吓!依家係街鬧妳,第時亦可當街打妳,自己想清楚啊
有一次佢係街上發鬧,打在舖頭既鐵閘到... 我馬上喊出黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-11-5 08:39 AM 發表

仲唔夠清楚?拍拖係快樂的事,但你似受難咁就咪攪啦!
我的性格是,常以為係自己唔岩,要去改善自己

引用:
原帖由 等等等一陣 於 2019-11-5 08:47 AM 發表

愛情令你盲目到唔識分對與錯!
或者係呀.... 自己又唔想放手,覺得唔甘心?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BB六歲 於 2019-11-5 04:28 PM 發表

佢改極改唔到其實已經零討論價值

如果你驚甩左拖搵唔到男人,咁你繼續包容佢直到永遠算了
你包容佢,佢包保溶撚左你到時就笑死街坊🤣🤣🤣🤣🤣 ...
我期望佢會長大,可能30歲佢所經過既都未夠多....

樓主,三觀不近最後還是兩敗俱傷。
你上面既情況,我都試過,只係未試過連續喊三次咁多,兩次都一定有。
多次溝通都係無改變現狀,慢慢會變得唔想講,唔想鬧交,咁要面對現實。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 +只望你~笑 於 2019-11-4 07:28 PM 發表

愛情係咪令人盲目到忘記自己?
我都唔知點解我每一次都算啦,
原諒佢啦.. 佢會乖.. 佢係愛我既...
但每一次都總有下一次
有時所謂的愛,可以無形咁綁架左自己。
諗清楚自己想要怎樣的生活,當兩個人一齊時更覺寂寞,還應該繼續嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 +只望你~笑 於 2019-11-6 08:31 AM 發表

你而家意識到係溝通及相處問題。唔係一些事件上的對與錯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 +只望你~笑 於 2019-11-6 08:31 AM 發表

你的毛病幾嚴重下

回覆 引用 TOP

佢咁樣..你仲為咩要同佢一齊

回覆 引用 TOP

你壓力大到咁, 發噩夢啵
拍拖都係想幸福,有個互相扶持嘎人姐, 唔係虐待自己,委屈自己
跳翻出嚟睇, 你自己想要咩人,自己想要咩嘢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]