• 瀏覽: 19,265
  • 回覆: 151
  • 追帖: 5
最近上咗一D交友App,認識左啲男人,叫同佢SP,仲要係個個都有老婆,我心諗,的男人係咪當我係免費雞呢?姊妹們你哋點睇SP呀

熱賣及精選
引用:
原帖由 雨中綠色駱駝 於 2019-11-4 04:13 AM 發表

最近上咗一D交友App,認識左啲男人,叫同佢SP,仲要係個個都有老婆,我心諗,的男人係咪當我係免費雞呢?姊妹們你哋點睇SP呀
你幾大先?
如果你自己都30+咁人地有老婆都好正常。而且有老婆未必日日有飯開,好多港女婚後唔願做愛,生左既更加慘,直接封西。做港男有時後好慘既

回覆 引用 TOP

的男人係咪當我係免費雞呢

如果你唔當男人係免費鴨,就唔好接觸イ巨ロ地,
因為對你完全無好處。

回覆 引用 TOP

边個肚餓就裝飯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中綠色駱駝 於 2019-11-4 04:13 AM 發表

男。樓主或應先理解好「個個有老婆」先係值得留意嘅條件。

正題:李澤X同樓主SP邊個蝕都難講。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-11-4 04:17 AM 發表

你幾大先?
如果你自己都30+咁人地有老婆都好正常。而且有老婆未必日日有飯開,好多港女婚後唔願做愛,生左既更加慘,直接封西。做港男有時後好慘既 ...
問題係佢有老婆,咪返屋企氹吓自己老婆囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RV356484 於 2019-11-4 04:25 AM 發表

的男人係咪當我係免費雞呢

如果你唔當男人係免費鴨,就唔好接觸イ巨ロ地,
因為對你完全無好處。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-11-4 04:45 AM 發表

男。樓主或應先理解好「個個有老婆」先係值得留意嘅條件。

正題:李澤X同樓主SP邊個蝕都難講。
如果你用錢去衡量既話,咪係叫雞羅,吾係SP羅

引用:
原帖由 雨中綠色駱駝 於 2019-11-4 04:53 AM 發表

睇清楚樓主寫咩未㗎……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中綠色駱駝 於 2019-11-4 04:53 AM 發表

唔好意思認唔到樓主。失敬了。
樓主認為蝕嘅具體個例係咩?性過程?個人價值?後者嘅話同我寫嘅冇咩分別。

公開試要畀錢報名的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-11-4 05:05 AM 發表

唔好意思認唔到樓主。失敬了。
樓主認為蝕嘅具體個例係咩?性過程?個人價值?後者嘅話同我寫嘅冇咩分別。

公開試要畀錢報名的。
我意思係,我當佢係伴侶,但對方當係免費雞羅

妳自己有無老公?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3882 於 2019-11-4 05:41 AM 發表

妳自己有無老公?
當然冇啦

有收錢咪唔蝕囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中綠色駱駝 於 2019-11-4 05:52 AM 發表

當然冇啦
為何還要識有老婆的男人,如你繼續識,代表你要搶男人,搶到,有老公,搶唔到,有感情但有長期關係,是小三,久不久一次,是sp。其餘的,自己諗了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]