下身真係好難減 香討焦點

下身真係好難減 E-mail 此主題給朋友

小腿粗實肌肉,大腿鬆厚脂肪,以前長年累月坐寫字樓,生埋仔多多個鬆肚,放棄人生

熱賣及精選
引用:
原帖由 支持環保的姑娘 於 2019-11-4 12:48 AM 發表

小腿粗實肌肉,大腿鬆厚脂肪,以前長年累月坐寫字樓,生埋仔多多個鬆肚,放棄人生
下身真係難搞, 要下好多苦功。 但無話搞唔到。
只係要花ge 時間好多, 樓主如果又要湊女又要番工, 時間分配要做好d 先得

回覆 引用 TOP

下身真係好難減...有時收工返到屋企已經唔想郁 
之前有同事去左做機, 大腿小腿真係瘦左, 搞到我都想試

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 支持環保的姑娘 於 2019-11-4 12:48 AM 發表

你想減下身,如果以做運動嚟計,你需要較多嘅時間去做運動,但以你小腿較結實,大腿較鬆為例,做運動大腿係可以減,但小腿只會更結實!

其實都要睇你係咪兩樣都同樣好介意,如果係都有其他辦法可以做,但最終都係要睇你想點!

引用:
原帖由 真誠分享 於 2019-11-5 03:45 AM 發表

你想減下身,如果以做運動嚟計,你需要較多嘅時間去做運動,但以你小腿較結實,大腿較鬆為例,做運動大腿係可以減,但小腿只會更結實!

其實都要睇你係咪兩樣都同樣好介意,如果係都有其他辦法可以做,但最終都係要睇你想點! ...
我比較介意小腿實肌肉

引用:
原帖由 支持環保的姑娘 於 2019-11-5 11:47 AM 發表

我比較介意小腿實肌肉
咁最平嘅方法都係自己買舒緩按摩膏回家,每日按15至30分鐘,唔好再著高跟鞋!

記得按果時係要向上按,千萬唔好向下按!如果識少少穴位,淋巴位更好!

咁做都可以另你小腿無咁結實嘅,不過真係好需要時間同耐性!

另外提一提,我亦建議你行路時,盡量放輕腳步行,因為我都發現我有好多客人行路都係比較重,如果你又係行路較急,較重,又唔改善一下嘅,咁樣既話你點按都係會無咩分別!

唔明可以再問😊

我的大腿真的超級粗,不知道怎麼才減得下來!

引用:
原帖由 真誠分享 於 2019-11-5 01:09 PM 發表

咁最平嘅方法都係自己買舒緩按摩膏回家,每日按15至30分鐘,唔好再著高跟鞋!

記得按果時係要向上按,千萬唔好向下按!如果識少少穴位,淋巴位更好!

咁做都可以另你小腿無咁結實嘅,不過真係好需要時間同耐性!

另外提一提,我亦建議你行路時,盡量放輕腳步行,因為我都發現我有好多客人行路都係比較重,如果你又係行路較急,較重,又唔改善一下嘅,咁樣既話你點按都係會無咩分別!

唔明可以再問😊 ...
多謝你

引用:
原帖由 落漠謝皮的婆仔 於 2019-11-5 05:41 PM 發表

我的大腿真的超級粗,不知道怎麼才減得下來!
你大腿粗得嚟,係按落實正定係比較鬆弛?

一話表面鬆內裡實?

因為不同會有不同方法減

引用:
原帖由 支持環保的姑娘 於 2019-11-6 11:59 AM 發表

多謝你
客氣啦😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真誠分享 於 2019-11-6 01:31 PM 發表

你大腿粗得嚟,係按落實正定係比較鬆弛?

一話表面鬆內裡實?

因為不同會有不同方法減
感覺大腿的肉都還挺結實的

56 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。