中伏之識咗個離婚女

中伏之識咗個離婚女 E-mail 此主題給朋友

小弟結婚多年, 生活開始苦悶, 大約半年前終於又上返網識吓女咁。

預咗咁多年冇玩, 都估到依家應該係難搵咗 , 尤其係 d 人妻熟女, 唉...。吖~ 點9知有日有條女冇啦啦 add 9 咗我, (心諗: 唔通個天見我 dry 得滯, 咁好死施捨吓我 ? )

於是鼓起我最大既勇氣, 同佢係度傾咗2個星期, 先攞到佢個 v7, 咁先開始同佢傾得 "深入" 一 d, 佢話自己40+, 已經離咗婚多年, 又話自己都係 dry 咗好 L 耐, 想搵返個男人得閒同佢炒吓飯咁喎。(心又諗: 啱哂啦, 終於搵到個對手。)

於是又同佢 flirt 吓, sex  text 吓咁, 傾咗一輪, 佢話自己樣貌中上, 5尺5寸高, 中等身材, one length 髮型, 係間醫院做護士好多年, 好耐都未俾男人攪過咁 (不過死都唔俾張相我睇, 我都心知不妙架喇 !!)。 不過基於男人係下面控制大腦既, 我都唔理咁 7 多, 傾多一輪咁好快我地就約咗出來食個飯, 我仲特登同我十分敬重既老闆申請咗半日假, 諗住同個離婚女食完飯同跟住下半場大戰返 2 個回合。

終於到咗約好當日, 我一早去酒店攞好房先, 跟住企定定係約好既地方等啦, 等咗佢大約 20 分鐘到都仲未到, (我心諗: 唔通佢放 9 我飛機 ? 不過算啦, 男人其中一個天職就係等女人, 唯有等多陣先), 過多十分鍾到, 突然有人係我後面拍咗我膊頭一下, 咪擰轉面望望啦, 點 L 知真係唔望由自可, 一望把 9 幾火, 嚇 L 到我個心離一離 !! (真係, 冇講笑 !!)

咁等我描述一下離婚女個外型先: 樣貌係下下(真係下下), 塊面仲巢 L 個我, 又多雀班, 得5尺高, 好 L 肥既身材, SKIN HEAD 既髮型 (仲短 L 過我), 個樣起碼 50+, 仲要係近 60 個隻 (我心諗: 今次仆街了, 個天原來唔係施捨我, 係玩 9 我。) 不過冇辦法, 人都出咗黎, 唯有硬住頭皮頂硬上先, 同佢搵間冰室坐低食個飯, 個心一路盤算住用咩藉口可以全身而退而力保不失...身 ! 唉...一路食飯一路諗, 同用我僅有既 3 寸不爛之舌去扯開話題 (總之全程唔敢提仆野呢 D 相關既詞語...我怕唔識同佢搭咀 !!), 諗極都諗唔到, 個心真係急到想死咁滯 !

好彩上天真係公平既, 見佢誤導咗我佢 D 所謂個人資料, 係就黎食完飯既時候, 我十分敬重既老闆突然電話殺到 (平時 9 成都係 whatsapp 多啦, 今次竟然打電話俾我問功課, 咁作為佢既左右手, 我梗係躬恭盡粹, 死而後已咁, 用盡飲奶之力去回答佢, 以報答佢救命之大恩, 老闆仲問我可唔可以即刻返去公司幫手, 咁好明顯我老西都話得啦, 仲要大大腥咁講, 方死離婚女聽唔 L 到咁 !!) (心又諗: 終於搵到個 excuse 閃人, 執返身彩, 力保不失身 !! 不過見到佢好似好無奈同失望咁, 黑 L 哂面又, 不過我都冇辦法, 食唔落就真係食唔落, 唔可以難為我個小弟弟 !!)

於是拿拿腥食 9 埋 d 野, 埋單走人。送咗佢上的士之後仲要急急腳返去招呼我十分敬重既老闆, 跟住又要跑返去酒店 check out, 攰到仆街呀個日。

今次既事件令我深深領悟到一樣野, 就係個天關咗你一度門, 必定會留返一扇窗俾你, 天無絕人之路 !!!

唔知各位師兄師姐有冇類似既經歷呢, 大家可以係度分享一吓

小弟第一次出 post, 不喜勿插

熱賣及精選
引用:
原帖由 marriedgor 於 2019-11-2 06:26 PM 發表

小弟結婚多年, 生活開始苦悶, 大約半年前終於又上返網識吓女咁。

預咗咁多年冇玩, 都估到依家應該係難搵咗 , 尤其係 d 人妻熟女, 唉...。吖~ 點9知有日有條女冇啦啦 add 9 咗我, (心諗: 唔通個天見我 dry 得滯, 咁好死施捨吓我 ? )

於是鼓起我最大既勇氣, 同佢係度傾咗2個星期, 先攞到佢個 v7, 咁先開始同佢傾得 "深入" 一 d,  ...
好精彩

點解要咁做呢?如果你個老婆又係咁上網溝仔俾人中出完番屋企仲要一陣精液味你會點諗呀?

應該點完餐借屎急鬆人啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marriedgor 於 2019-11-2 06:26 PM 發表

於是鼓起我最大既勇氣, 同佢係度傾咗2個星期, 先攞到佢個 v7, 咁先開始同佢傾得 "深入" 一 d,  ...

回覆 引用 TOP

精彩!

回覆 引用 TOP

哈哈哈😄

回覆 引用 TOP

咁又何苦呢?橫掂房都卜埋房咯,咁咪好好丑丑黑布蒙頭去馬啦

几惊你顶硬上

回覆 引用 TOP

精彩 story 

回覆 引用 TOP

引用:

師兄見聞十分精彩。

回覆 引用 TOP

跟住又要跑返去酒店 check out, 攰到仆街呀個日。

好sad 😔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2019-11-2 07:21 PM 發表

點解要咁做呢?如果你個老婆又係咁上網溝仔俾人中出完番屋企仲要一陣精液味你會點諗呀?
香討還是有創作自由的,睇完笑下就算。

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

引用:

哈哈~多謝分享👍🏻

回覆 引用 TOP

偷情寳鑑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。