• 瀏覽: 1,767
  • 回覆: 15
本主題由 粵X 於 2019-11-1 03:31 PM 移動
今朝起身見到我個小朋友係床到喊,原來賴左尿,湊完佢返學,過咗一陣幫佢換床單被鋪,見到床褥裡面有一大攤尿漬同臭味,已經掉左去垃圾房,我想問大家有冇d咩床褥好介紹?最好係防水吾想再換黎換去!

買防水墊就知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chloecheong 於 2019-11-1 03:10 PM 發表

今朝起身見到我個小朋友係床到喊,原來賴左尿,湊完佢返學,過咗一陣幫佢換床單被鋪,見到床褥裡面有一大攤尿漬同臭味,已經掉左去垃圾房,我想問大家有冇d咩床褥好介紹?最好係防水吾想再換黎換去! ...
米好,天氣乾燥,濕d好

小朋友床一定要用防水墊

回覆 引用 TOP

自己辛苦啲,半夜起身叫佢痾尿

係啦. 依家瀨左野就知啦, 其實係我唔記得同佢著片, HAHA 大濛到呢. 
但係依家都要買過張啦. 我唔想求其買, 想買張好啲既. 有無好介紹? 

同埋防水墊邊到買? 會唔會好焗架? 點防水法? 

回覆 引用 TOP

我其實未同佢介片架. 不過如果要介, 要幾耐叫一次起身吖? 要叫幾多次架?
佢瞓前仲有飲奶, 係咪要介奶先呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken9spk 於 2019-11-4 01:33 PM 發表

自己辛苦啲,半夜起身叫佢痾尿
我其實未同佢介片架. 不過如果要介, 要幾耐叫一次起身吖? 要叫幾多次架?
佢瞓前仲有飲奶, 係咪要介奶先呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-2 11:37 AM 發表

米好,天氣乾燥,濕d好
有味水床,應該唔好玩, 師兄你DRY DRY 地就搽LOTION 啦.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chloecheong 於 2019-11-5 12:51 PM 發表

係啦. 依家瀨左野就知啦, 其實係我唔記得同佢著片, HAHA 大濛到呢.
但係依家都要買過張啦. 我唔想求其買, 想買張好啲既. 有無好介紹?  
我啱啱睇到廣告有張好好咁架, 有得試瞓100日, 唔岩可以退.
仲要有個床褥套, 但我唔知係咪包埋, 佢又話透氣又話避震咁.
你再了解下啦. 我都有的興趣試下但未知幾錢

引用:
原帖由 liliching 於 2019-11-6 12:49 PM 發表

我啱啱睇到廣告有張好好咁架, 有得試瞓100日, 唔岩可以退.
仲要有個床褥套, 但我唔知係咪包埋, 佢又話透氣又話避震咁.
你再了解下啦. 我都有的興趣試下但未知幾錢 ...
有得試瞓咁正? 個套防唔防水架? 咩牌子? 係邊到買?
會唔會好貴架?

引用:
原帖由 Chloecheong 於 2019-11-7 02:59 PM 發表

有得試瞓咁正? 個套防唔防水架? 咩牌子? 係邊到買?
會唔會好貴架?
你自己去睇下啦EmXa (阿女麻) 我唔都唔知算唔算貴, 你自己行量啦.

引用:
原帖由 liliching 於 2019-11-8 02:05 PM 發表

你自己去睇下啦EmXa (阿女麻) 我唔都唔知算唔算貴, 你自己行量啦.
多謝SIS 推介吖. 早幾日見有折買左記憶棉枕頭床褥啦.
不過防水套要加錢架原來.
試過係幾正, 試多幾晚試真啲先.
我仔瞓落去好快就瞓著左, 唔知係真攰定真舒服呢

回覆 引用 TOP

呢樣真係難攪 因為好多人好一個都仲會咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]