• 瀏覽: 885
  • 回覆: 10
成四十歲人仲未明白男人心理,日日發夢要揾個好男人嫁,大佬呀你係四十唔係十八廿二,有幾個男人會咁重口味同個四十歲老剩女做愛?仲耍係好男人,你當自己係仙女呀,好男人會娶個咁老的女人咩!晤該你面對現實啦,女人過了35歲就必要停止發夢。

熱賣及精選
引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-11-1 12:49 PM 發表

成四十歲人仲未明白男人心理,日日發夢要揾個好男人嫁,大佬呀你係四十唔係十八廿二,有幾個男人會咁重口味同個四十歲老剩女做愛?仲耍係好男人,你當自己係仙女呀,好男人會娶個咁老的女人咩!晤該你面對現實啦,女人過了35歲就必要停止發夢。 ...
你咪又係日日喺度發春夢,唔肯面對現實~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-11-1 01:01 PM 發表

你咪又係日日喺度發春夢,唔肯面對現實~
你唔洗妒忌我🤭

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-11-6 09:20 AM 發表

你唔洗妒忌我🤭
我真係好妒忌你男人老狗,竟然會識得自慰呀~~

回覆 引用 TOP

識諗就唔洗做剩女🤭

回覆 引用 TOP

真係連剩女都唔吼嘅狗公,個人條件差到乜程度?難以想像

回覆 引用 TOP

比d藉口5嫁

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

唔需要明白。 你有十盒口罩即刻溝到女。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-11-1 12:49 PM 發表

成四十歲人仲未明白男人心理,日日發夢要揾個好男人嫁,大佬呀你係四十唔係十八廿二,有幾個男人會咁重口味同個四十歲老剩女做愛?仲耍係好男人,你當自己係仙女呀,好男人會娶個咁老的女人咩!晤該你面對現實啦,女人過了35歲就必要停止發夢。 ...
咁唔發夢然後又點?

回覆 引用 TOP

引用:

我地無發夢。姻緣有得迫咩。你估好想一個人睡

回覆 引用 TOP