• 瀏覽: 26,202
  • 回覆: 159
  • 追帖: 2
可能花了錢保養,吃好東西,又經常做運動,有些都唔睇得了

熱賣及精選
有D40多都好風尤

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-10-30 20:29 發表

比起男人到咗四十都仲有魅力女人就蝕底好多啦

有錢易容梗係好睇。

回覆 引用 TOP

又係d 自我感觉良好 post

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

我四十幾歲。外面人看都以為三十多d

「男人30一枝花,女人30爛茶渣」

佢地有J架

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-10-30 08:29 PM 發表

好看的一般有兩個情況。
第一種天生麗質素顏都好睇。
第二種要靠化妝,保養。
當然好唔好睇,都好主觀。
但肯化妝嘅,代表佢都好關注別人嘅睇法,並且係好勤力嘅女人。
因爲要日日keep住化妝,好化時間同毅力。

回覆 引用 TOP

有錢整就靚啦

回覆 引用 TOP

有啲上左30歲就仲有女人味

引用:
原帖由 車站野生的牛 於 2019-10-31 01:00 發表

有啲上左30歲就仲有女人味
重口味,乜你钟2老人除个阵味?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-10-30 08:29 PM 發表

廢話,男亦一樣

再見了.........
引用:

真係唔明點解討論區咁多人把口咁尖酸刻薄!我係女,3X,無整容無打針,但每次去親澳門入賭場,都會俾人check身份証,係日本買啤酒或入玩波子場所都會俾人check身份証。
我個樣同身材無人覺得我似3x,除非睇過我身份證知道我年齡!

有圖有真相!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]