想問各位絲打 : 點睇E+咁多女人著到 "現BRA" ???

想問各位絲打 : 點睇E+咁多女人著到 "現BRA" ??? E-mail 此主題給朋友

如題 ... 不過我唔會話係 "透BRA" , 因為好多唔係顏色上透出黎 ,
係而著D薄身恤衫 , 或者緊身毛衣 , 係令個BRA形現在出黎 ...

小弟係上環返工(蚊型公司 , 得我一個員工 , 15K人工)
成日落街幫老闆入數  買飯等等 , 都見到好多中女 , 甚至熟女咁著 ,
各位絲打點睇???

(我知其中一個應該做公關(正當果種) , 呢個我都明白 ...
至少吸引到人同佢傾偈先麻 , 但無可能全個中上環 , 都係做公關卦 ,
而我屋企東區都見到好多 ...)

熱賣及精選
夏天著GE衫厚極有限,
如果無其他遮掩(例如多一層吊帶背心打底),
咁真係好難完全唔現的...

可能中央化了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-10-30 08:34 AM 發表

如題 ... 不過我唔會話係 "透BRA" , 因為好多唔係顏色上透出黎 ,
係而著D薄身恤衫 , 或者緊身毛衣 , 係令個BRA形現在出黎 ...

小弟係上環返工(蚊型公司 , 得我一個員工 , 15K人工)
成日落街幫老闆入數  買飯等等 , 都見到好多中女 , 甚至熟女咁著 ,
各位絲打點睇???

(我知其中一個應該做公關(正當果種) , 呢個我都明白 ...
至少吸引 ...
望完入厠所打完飛滋好繼續開工la

回覆 引用 TOP

夏天太熱, 著少D都合理

可能人地公司要求

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-10-30 08:34 AM 發表

各位絲打點睇???

至少吸引 ...
中女熟女揾到$需要男人咁都晤明?

回覆 引用 TOP

.

回覆 引用 TOP

有咩出奇啊。。。大城市好多都着得时尚d啦。。咩d思想好似倒世代啊?

Oman~
引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-10-30 10:43 AM 發表

有咩出奇啊。。。大城市好多都着得时尚d啦。。咩d思想好似倒世代啊?
要理解樓主係一人公司, 即係無女同事...

其實如果係一般有男有女GE辦公室,
一來可以更近距離望到對方,
而且難免會有D彎腰執野搬野等動作,
所以就算係一般女仔, 唔係刻意作性感打扮GE,
睇到透出佢地BRA印之類都係好常見的.

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-10-30 10:46 AM 發表

要理解樓主係一人公司, 即係無女同事...

其實如果係一般有男有女GE辦公室,
一來可以更近距離望到對方,
而且難免會有D彎腰執野搬野等動作,
所以就算係一般女仔, 唔係刻意作性感打扮GE,
睇到透出佢地BRA印之類都係好常見的. ...
就算公司得一个,平时系街都成日见噶。。無咩甘出奇。。

Oman~

回覆 引用 TOP

你所講既透係咩意思先
如果係透到見到咩色咁
又真係誇張左
如果係講緊隱約見到bra帶
好正常囉

港女不及國產女
我見過返ICC工嘅大陸妹妹仔
身材很好正,c cup以上有腰的,
著幼網shirt衫入面黑bra 成個胸型睇曬
超級戰鬥格 亦唔怕你望

異性幻想症,樓主老土兼有少少色,其實女性係潛意識中係想人覺得自己靚,呢D係天性嘅性。所以佢地鐘意著靚D時尚D,無可厚非,樓主請除眼鏡👓

引用:

各位絲打點睇???

至少吸引 ...
你是男人見到女人咁穿,你覺得呢種女仔點?會不會沒氣質或好玩得,對比一個穿衫保守,你想識邊種女?

宜家好多女仔衫都不知點解咁緊身,又透。。。。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。