鐘意左一個人

鐘意左一個人 E-mail 此主題給朋友

我老公依然無改善,甚至係更無責仼心。上個月,我見番一個10年前鐘意過既人,有心動。不過無行動。一直放係個心。而家安穩生活,點可以破壞。。。點算。

熱賣及精選
我同你差不多,果種感覺好無奈。對方有乜反應?

引用:
原帖由 GOG 於 2019-10-28 09:32 PM 發表

我同你差不多,果種感覺好無奈。對方有乜反應?
你指老公?定鐘意既人?

遇返一個好多年前有感覺既人……大家好客氣,表現盡量大方,不過總覺得雙方都感覺到某d野咁囉

引用:
原帖由 scarlett.wong 於 2019-10-28 09:33 PM 發表

你指老公?定鐘意既人?
梗係果個鐘意既人啦,佢有乜反應?

去馬吧!人妻對於某D男人嚟講有一定吸引力!

引用:
原帖由 GOG 於 2019-10-28 09:40 PM 發表

梗係果個鐘意既人啦,佢有乜反應?
無,忽冷忽熱,我哋無搵大家半個月

引用:
原帖由 linda.0416 於 2019-10-28 10:18 PM 發表

去馬吧!人妻對於某D男人嚟講有一定吸引力!
無啦,唔通勁主動咩,人哋單身,我又有家室

引用:
原帖由 scarlett.wong 於 2019-10-28 10:24 PM 發表

無,忽冷忽熱,我哋無搵大家半個月
佢係咪都有屋企?其實好多時每個有屋企既人都有自己困難,工作忙,照顧家庭,可以拿出來做多餘野既時間未必好多,可以靜落黎咪可能對你熱d, 忙時咪冷d囉

引用:
原帖由 GOG 於 2019-10-28 10:27 PM 發表

佢係咪都有屋企?其實好多時每個有屋企既人都有自己困難,工作忙,照顧家庭,可以拿出來做多餘野既時間未必好多,可以靜落黎咪可能對你熱d, 忙時咪冷d囉 ...
佢離左婚,單身。不過就係太規矩,唔想有d咩事

引用:
原帖由 scarlett.wong 於 2019-10-28 10:27 PM 發表

無啦,唔通勁主動咩,人哋單身,我又有家室
……hmmmm.對方單身又難d, 佢如果本身係一個有正常價值觀既都可能會諗唔想影響你屋企吧……未必敢好主動

你有無曾經比較清楚咁明示或暗示過對佢有感覺?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scarlett.wong 於 2019-10-28 07:17 PM 發表

我老公依然無改善,甚至係更無責仼心。上個月,我見番一個10年前鐘意過既人,有心動。不過無行動。一直放係個心。而家安穩生活,點可以破壞。。。點算。 ...
睇完你之前嘅post, 衹可以用以下幾句黎形容你:你呢類人,根本唔應該結婚,更加唔應該生仔,但你就兩樣都做齊,累人累己。

我口臭 =\= 我冇道理!
引用:
原帖由 GOG 於 2019-10-28 10:29 PM 發表

……hmmmm.對方單身又難d, 佢如果本身係一個有正常價值觀既都可能會諗唔想影響你屋企吧……未必敢好主動
就係咁囉,所以我都唔會點主動,感覺無引

引用:
原帖由 激死未 於 2019-10-28 10:39 PM 發表

睇完你之前嘅post, 衹可以用以下幾句黎形容你:你呢類人,根本唔應該結婚,更加唔應該生仔,但你就兩樣都做齊,累人累己。
我呢類人唔係我一個錯哂架

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。