• 瀏覽: 4,351
  • 回覆: 16
預產期29號,之前係東區醫院做糖耐測試不過關,而家每日係屋企嘟手指,前幾日返去醫院檢查做內檢醫生話宮口未軟化要催生,因為怕個B越來越大到時候唔好生,安排左29號預產期個日入院,而家好鬼緊張,驚,係唔係好痛㗎?請問

生仔痛就一定會,如果有無痛就會好d.

引用:
原帖由 可心 於 2019-10-27 05:46 PM 發表

預產期29號,之前係東區醫院做糖耐測試不過關,而家每日係屋企嘟手指,前幾日返去醫院檢查做內檢醫生話宮口未軟化要催生,因為怕個B越來越大到時候唔好生,安排左29號預產期個日入院,而家好鬼緊張,驚,係唔係好痛㗎?請問 ...
加油💪🏻

支持你

引用:
原帖由 cremedecacao 於 2019-10-27 08:36 PM 發表

生仔痛就一定會,如果有無痛就會好d.
唉,你話做女人幾麻煩😂

引用:
原帖由 扮吓超人 於 2019-10-28 10:21 AM 發表

加油💪🏻

支持你
thank you.全力以赴

引用:
原帖由 可心 於 2019-10-28 11:00 AM 發表

唉,你話做女人幾麻煩😂
無法啦,天生係女人都要接受

引用:
原帖由 cremedecacao 於 2019-10-28 11:23 AM 發表

無法啦,天生係女人都要接受
係呀,面對現實,加油努力💪🏿

引用:
原帖由 可心 於 2019-10-28 11:32 AM 發表

係呀,面對現實,加油努力💪🏿
嗯嗯,加油努力💪🏿😃😃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平凡之路1 於 2019-10-28 03:28 PM 發表

加油!一切順利!寶寶健康可愛!
嗯,多謝曬🙏🏻,我一定會努力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可心 於 2019-10-28 11:02 AM 發表

thank you.全力以赴
預祝你順利

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可心 於 2019-10-27 05:46 PM 發表

預產期29號,之前係東區醫院做糖耐測試不過關,而家每日係屋企嘟手指,前幾日返去醫院檢查做內檢醫生話宮口未軟化要催生,因為怕個B越來越大到時候唔好生,安排左29號預產期個日入院,而家好鬼緊張,驚,係唔係好痛㗎?請問 ...
我都係催生的,唔洗擔心,宮頸未軟化,他會提前一晚塞藥入去軟化宮頸,宮頸OK啦就會安排第日早上入產房催生了,會打一支催生針和人手整破羊水,然後就會慢慢開始宮縮震痛,加油💪🏻

引用:
原帖由 殘廁自我的牛牛 於 2019-10-28 06:50 PM 發表

我都係催生的,唔洗擔心,宮頸未軟化,他會提前一晚塞藥入去軟化宮頸,宮頸OK啦就會安排第日早上入產房催生了,會打一支催生針和人手整破羊水,然後就會慢慢開始宮縮震痛,加油💪🏻 ...
係呀,宮頸未熟加上之前妊娠糖尿驚越耐個B越大到時候就更加難搞啦,一早返去係唔係等醫生做內檢先然後在確定是否塞粒藥入去?因為第一胎,太多事情驚同緊張😂😂

回覆 引用 TOP

係啊,醫生會用手幫妳檢查睇下,如果唔夠就要塞藥,我果時陀我女成日話偏大,飲左好多次糖水,但都冇超啊,所以要38周3日就催生了,成日話驚太大生唔到,不過出來都係3.56KG

引用:
原帖由 殘廁自我的牛牛 於 2019-10-28 07:49 PM 發表

係啊,醫生會用手幫妳檢查睇下,如果唔夠就要塞藥,我果時陀我女成日話偏大,飲左好多次糖水,但都冇超啊,所以要38周3日就催生了,成日話驚太大生唔到,不過出來都係3.56KG ...
上個禮拜五返去檢查,做內檢醫生就話宮頸未熟,所以加埋本身有糖尿個啲所以預產期即刻入院,冇得話say no,啲醫生好緊張,仲緊張過我😂😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]