• 瀏覽: 21,663
  • 回覆: 142
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 海島巧獅子 於 2020-4-7 11:21 AM 發表

@mayleungbaby.34
收到pm, thank you
做左之後記住分享下🙂

熱賣及精選
thx for your sharing ar

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2020-4-10 12:16 AM 發表

做左之後記住分享下🙂
最後無做到

引用:
原帖由 海島巧獅子 於 2020-4-11 12:00 PM 發表

最後無做到
點解冇做到,我有朋友因為有得在家工作,上個偷偷做左😂

係香港整幾錢?消腫快嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2020-4-16 10:49 PM 發表

點解冇做到,我有朋友因為有得在家工作,上個偷偷做左😂
因為 視網膜之前整親, 會容易再受損, 所以考慮下先

樓主可唔可以PM個醫生啲資料比我? Thanks!

回覆 引用 TOP

樓主,上年pm問完你,終於今次的起心肝決定去做😂😂🙏🙏 但我都係諗緊做八點式吊線好定釘書機好😭你介唔介意pm分享下你而家對眼啲相呀🙏好人好報

求醫生名及分店🙏🏻🙏🏻🙏🏻

[

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 望見少信箱 於 2020-4-18 12:26 PM 發表

請問要現金俾錢?大概腫幾多日,樓主做得很自然
我用信用卡俾,腫左幾日似喊腫咁樣,一個月之後好開始慢慢自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinko211 於 2020-4-18 01:24 AM 發表

樓主,上年pm問完你,終於今次的起心肝決定去做😂😂🙏🙏 但我都係諗緊做八點式吊線好定釘書機好😭你介唔介意pm分享下你而家對眼啲相呀🙏好人好報 ...
同我第一個Post 冇好大分別,我唔敢擺咁多相上網,建議你問哂兩間,我揀釘書機式因為條線落得深D,感覺上實D,冇甘易甩,吊線冇釘書機落得甘深,不過價錢好似會平少少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海島巧獅子 於 2020-4-17 10:25 AM 發表

因為 視網膜之前整親, 會容易再受損, 所以考慮下先
如果眼曾經整到一定要問醫生做唔做得,要講,始終都係手術

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinko211 於 2020-4-18 01:24 AM 發表

樓主,上年pm問完你,終於今次的起心肝決定去做😂😂🙏🙏 但我都係諗緊做八點式吊線好定釘書機好😭你介唔介意pm分享下你而家對眼啲相呀🙏好人好報 ...
請教一下兩樣分別大嗎?我想好似樓主甘做得自然d, 想知邊樣好d

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]