• 瀏覽: 21,661
  • 回覆: 142
  • 追帖: 6
你既睇起來好自然好靚~
我就係妳講既特登去台灣做雙眼皮既人~哈~但主要係因為我有親戚係台灣,所以住宿花費比較省,同埋係親戚介紹去比個邊既的邱浚彥醫生割雙眼皮,仲有提眼瞼肌,改善我既眼型,唔好等眼睛垂垂無精神,眼睛仲有放大既效果~睇起來好自然,我都係好滿意我既眼睛^^

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我唔敢割,因為割壞好難修改,
香港做都係萬幾,所以唔洗諗直接香港做

回覆 引用 TOP

Hello , 俾我搵到你喇,想問下幾錢?消腫期大概幾耐,我好想趕到新年前做,麻煩哂

樓主,可唔可pm醫生資料比我?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站靚老闆 於 2020-1-11 01:24 PM 發表

Hello , 俾我搵到你喇,想問下幾錢?消腫期大概幾耐,我好想趕到新年前做,麻煩哂
幾日就冇紅腫,你預鬆d時間一星期囉,唔洗客氣

回覆 引用 TOP

可以pm醫生detail 嗎?

回覆 引用 TOP

有冇人最近做左? 知唔知價錢有冇變,我想復活節做,之前問完book時間

引用:
原帖由 新手媽媽mm 於 2020-1-22 07:31 PM 發表

有冇人最近做左? 知唔知價錢有冇變,我想復活節做,之前問完book時間
上星期有jm pm我做左16k,我發現每年都有加價,因為我好早年有續間問,問完又係冇做到,幾年前做唔洗過萬係香港都做到

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2020-1-23 01:05 AM 發表

上星期有jm pm我做左16k,我發現每年都有加價,因為我好早年有續間問,問完又係冇做到,幾年前做唔洗過萬係香港都做到
Could you please PM me the info pls? thanks a lot!!!!

引用:
原帖由 raychanchan 於 2020-1-24 12:05 PM 發表

Could you please PM me the info pls? thanks a lot!!!!
未必係我做個間分店,有人新年前做係尖沙咀分店手術室做左

回覆 引用 TOP

想知樓主整咗幾錢?喺邊整?

回覆 引用 TOP

都幾自然 

引用:
原帖由 萬家深情的美人 於 2020-2-7 12:01 AM 發表

都幾自然 
唔識我既人,唔會知我做左,以為係天生雙眼皮

回覆 引用 TOP

再想問吓,嗰位醫生喺邊間分店?我太新手,pm唔到你

引用:
原帖由 彩色獨角戰 於 2020-2-8 06:14 PM 發表

再想問吓,嗰位醫生喺邊間分店?我太新手,pm唔到你
我唔知位醫生會唔會走幾間分店,你直接打去其中一間問醫生係邊間分店再book指定醫生,我諗佢地邊間手術室有位就係邊間做

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]