• 瀏覽: 21,658
  • 回覆: 142
  • 追帖: 6
可否pm 想知道資料?🙏🏻

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 shan1202takki 於 2019-11-25 03:46 PM 發表

請問打麻醉針洗唔洗係眼皮入面打架?  
唔洗打係入面喎,係眼周邊打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新手媽媽mm 於 2019-11-18 03:30 AM 發表

有fd去深圳”割”,明顯睇到唔對稱,佢周圍搵修復都冇人幫佢,佢好後悔冇做吊線或釘書機式,起碼有問題有得整或拆
都係我當初揀做釘書機雙眼皮原因,吊線只係做個面所以唔會hold得耐,割係永久但係一整得差好煩,唔係咁多醫生肯修,
訂書機算半永久,但係touch wood唔好都可以改

回覆 引用 TOP

可以pm醫生同邊間整嗎?

回覆 引用 TOP

謝謝分享,可唔可以PM我醫生資料及價錢?謝謝你!

GG

回覆 引用 TOP

i'm too green...dun know if u can pm me? Is Dr Wang Eng name start with 'S', and the name of the beauty centre start with 'N' in CWB Sino Plaza? Many many thanks & sorry for asking detaily coz i really wanna do it before Chinese new year

回覆 引用 TOP

PM PLS

回覆 引用 TOP

可唔可以pm同醫生名🙏🙏🙏因為新手pm唔到你😭😭😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2019-10-25 09:25 PM 發表

入唔反我原來acc,係咁話我錯pw,忘記pw又要用我舊email 先改到,email要用電話認証先入到,電話都轉左兩年所以入唔反了👇🏻👇🏻👇🏻舊post 呢到
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=27523886&extra=page%3 ...
可唔可以pm呀🙏🙏

回覆 引用 TOP

樓主新年快樂,一直想係香港整,但唔知知係邊間做好。想要醫生資料,你可以PM我嗎?麻煩曬🙏🏻

想知樓主邊度整,好自然呀
可唔可以pm醫生資料,thanks!

回覆 引用 TOP

樓主你好,想要dr info, 一年前係大6做完宜家變左內雙想復修,希望收到你回覆,謝謝

引用:
原帖由 Gigicheung000 於 2020-1-5 12:44 AM 發表

樓主你好,想要dr info, 一年前係大6做完宜家變左內雙想復修,希望收到你回覆,謝謝
你係割定吊線?你如果之前做過要問下醫生可唔可以短時間內再做呀,祝你好運

回覆 引用 TOP

好自然呀, 樓主可唔可以pm資料? Thanks!!!

回覆 引用 TOP

可唔可以PM我醫生資料及價錢?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]