• 瀏覽: 21,657
  • 回覆: 142
  • 追帖: 6
Pm please

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Pm please🙏🏿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pro_beauty 於 2019-11-3 01:49 AM 發表

你整幾高?
好自然!
5-6mm,醫生話我眼型唔可以整太高

回覆 引用 TOP

請問做完痛唔痛? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-11-10 11:44 PM 發表

請問做完痛唔痛? 
唔用手搭佢唔會好痛,第一二日有d吉眼感覺

回覆 引用 TOP

會唔會甩線, 變一高一低, 甩一隻咁 ? 

回覆 引用 TOP

hello please pm more doctor info thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-11-12 02:20 PM 發表

我做左年半咋,條線醫生話係永久埋左係到,釘書雙眼皮冇吊線咁化學卦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-11-12 02:20 PM 發表

有fd去深圳”割”,明顯睇到唔對稱,佢周圍搵修復都冇人幫佢,佢好後悔冇做吊線或釘書機式,起碼有問題有得整或拆

可以PM醫生資料及收費給我嗎? THX

回覆 引用 TOP

請問要現金俾錢?大概腫幾多日,樓主做得很自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2019-10-25 09:25 PM 發表

入唔反我原來acc,係咁話我錯pw,忘記pw又要用我舊email 先改到,email要用電話認証先入到,電話都轉左兩年所以入唔反了👇🏻👇🏻👇🏻舊post 呢到
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=27523886&extra=page%3 ...
可唔可以pm資料俾我啊

引用:
原帖由 Pplovely 於 2019-11-22 07:12 PM 發表

請問要現金俾錢?大概腫幾多日,樓主做得很自然
有得信用卡,第三日開始唔係好腫,你預鬆3-4星期就靚哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入紫色的豬豬 於 2019-11-24 01:06 AM 發表

可唔可以pm資料俾我啊
多謝樓主pm資料,不過我想問你去邊間整?因為我見有幾間分店,同埋醫生有無全名啊?

回覆 引用 TOP

請問打麻醉針洗唔洗係眼皮入面打架?  

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]