• 瀏覽: 21,656
  • 回覆: 142
  • 追帖: 6
入唔反我原來acc,係咁話我錯pw,忘記pw又要用我舊email 先改到,email要用電話認証先入到,電話都轉左兩年所以入唔反了👇🏻👇🏻👇🏻舊post 呢到
https://m.discuss.com.hk

如果有問題問係(更新)呢到問啦
更新少少有sis 話係華x 做完唔掂,好慘,大家留意,有人book 左俾左錢之後未做話可以退錢,利申我未fc

本身自己都係單眼皮,由細到大都好羨幕人地既雙眼皮既眼,就算冇化妝都好有神, 前排有朋友話一齊去大陸做吊線都係得3000幾,本身都心思思想去,最後好彩我咁岩有野做去唔到,返黎見到我朋友隻眼真係嚇親我,佢兩隻眼都唔對稱, 最後佢自己頂唔住要拆返,好彩佢隻眼冇話發炎有咩問題,做呢d 野真係唔好貪平。。。之後不停爬文睇下整雙眼皮,最後睇左幾個都係做釘書機式雙眼皮,好多謝其中一個post 既樓主好詳細分享佢做釘書機式雙眼皮既經過,答左我好多問題同肯share 比我睇下做左幾個月後既相令我真係有信心去試下,最後我都係香港做,由一開始睇醫生到決定做,個姑娘加醫生都好好人,好詳細同我解釋每一個step,同我量對眼又解釋可以整到幾高同亞洲人做比例, 因為眼睛比例同雙眼皮比例要配合,做得太高會好假,我好滿意同幾surprise個復完時間真係好短,做完10日左右已經可以見得返人,到而家過左幾個月都冇走樣,見到都多sis去台灣韓國整,不過機票住宿加埋係咪貴過香港😅除非當埋去旅行,另外touch wood 有問題唔可以即時解決,希望呢個分享可以幫到其他有興趣做雙眼皮既sis,如果大家有問題都可以問我,我會盡力解答大家
***想去大陸做既sis真係要諗清楚,我見到個朋友左右唔對稱,覺得唔整好過整,最初投訴無門又唔想見人好慘,拆左之後佢都話唔敢整住,心理陰影面積好大

熱賣及精選
可唔可以pm醫生名><

回覆 引用 TOP

好自然,樓主做左幾耐啦?

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-10-28 10:58 PM 發表

好自然,樓主做左幾耐啦?
我2018年4月做,做左都年半了👇🏻👇🏻
https://m.discuss.com.hk

我之前有分享嫁,但個acc入唔反整左好耐都唔得,咪開番個更新post

而家都keep得好好呀?
我都想去你呢間整呀

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-10-28 11:03 PM 發表

我都想去你呢間整呀
釘書機式可以叫永久,醫生答法:因為線埋左入去係永久,但老了眼皮皮膚會鬆弛,就未必會好似第一年做明顯,相對會越黎越自然,我做左唔係好耐keep到,我諗keep到最少4-5年,我真係唔敢割,失敗就慘,我見有人做普通吊都last到8年,呢隻可以長d卦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-10-28 11:03 PM 發表

我都想去你呢間整呀
我更正了,你研究下,個人認為唔好割,做吊線或者釘書機式雙眼皮,割左後悔冇得改

回覆 引用 TOP

好的, 謝謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2019-10-28 11:06 PM 發表

釘書機式可以叫永久,醫生答法:因為線埋左入去係永久,但老了眼皮皮膚會鬆弛,就未必會好似第一年做明顯,相對會越黎越自然,我做左唔係好耐keep到,我諗keep到最少4-5年,我真係唔敢割,失敗就慘,我見有人做普通吊都last到8年,呢隻可以長d卦 ...
釘書機係咪吊線? 你做左幾錢?眼皮有抽脂嗎

回覆 引用 TOP

你整幾高?
好自然!

你好啊..請問你邊間整、邊個醫生啊

回覆 引用 TOP

可否pm醫生資料啊..謝謝你..因為之前做衰左想修復

回覆 引用 TOP

多謝你嘅回覆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]