• 瀏覽: 5,957
  • 回覆: 18
唔知係咪身邊個個fd都30+,宜家個個都話要用抗衰老精華,
聽到我都有少少興趣想買返枝黎試,
之不過上網睇親好多都好貴,唔知係咪堅係咁work,買錯左就費事喇~
想請教大家有冇用過邊枝好嘅可以介紹比我?Thx

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Elizabeth axxxxxx晚間膠囊

我用Luminesce Human Stem cell serum

回覆 引用 TOP

Clarins嘅賦活雙精華
 Lancome嘅精華都可以吖

HR綠寶瓶晚精

回覆 引用 TOP

會唔會做醫美好d 我都32 各位有咩好介紹 仲有少量洞同毛孔大

引用:
原帖由 milktmn 於 2019-10-25 09:19 PM 發表

Elizabeth axxxxxx晚間膠囊
sis宜家都用緊?效果係點?

引用:
原帖由 波濤滴滴甩毛 於 2019-10-27 05:41 PM 發表

會唔會做醫美好d 我都32 各位有咩好介紹 仲有少量洞同毛孔大
但係始終醫美唔可以經常做,平時都要keep
我prefer買skincare多d囉

引用:
原帖由 chanmissmiss 於 2019-10-30 03:24 PM 發表

sis宜家都用緊?效果係點?
係呀,我喜歡搽上面很滑溜既feel不淋痴痴…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanmissmiss 於 2019-10-30 03:29 PM 發表

但係始終醫美唔可以經常做,平時都要keep
我prefer買skincare多d囉
點解唔可以成日做 我見人打下針 好似可保到成年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AlisonLam亦森 於 2019-10-26 04:12 PM 發表

Clarins嘅賦活雙精華
Lancome嘅精華都可以吖
個枝clarins double serum我成日見到d媽媽讚話好好用,係咪咁犀利?

回覆 引用 TOP

我依家用緊Clarins,我覺得好啱我用,推介!

我用緊Thalgo,法國牌子

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]