• 瀏覽: 2,304
  • 回覆: 6
男朋友係網上交友app識嘅,
大家都好岩傾,
有好多共同點,
日日都會msg比大家,
第一次見面佢就想我做佢女朋友,
我話下一次見面比佢答案,
第二次見面個陣我覆左佢我願意做佢女朋友,開頭都好地地,
有一次我約左佢睇戲,我買哂飛,套戲放映之前三十分鐘無啦啦放我飛機,仲要係msg話我真係好好,但係太黃,覺得同我講野唔太自在,緊住就即刻block哂所我嘅instagram, FB, WhatsApp, line

咁樣算點?之前仲話有咩都會同我溝通,又話我好好,好細心,好愛我,到頭黎講完一句就消失左?!我咩都無做就變左做千古罪人咁

希望各位大大幫我分析下,究竟我應該點做好

熱賣及精選
引用:
原帖由 回不去 於 2019-10-25 01:52 AM 發表

「太黃」係乜意思?太咸濕?😂
你地幾歲?
深黃 (絲帶)
我地都係28歲

引用:
原帖由 床上浪漫的希望 於 2019-10-25 02:11 AM 發表

有良知!我欣賞你
多謝你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louislsh 於 2019-10-25 02:14 AM 發表

藉口居多, 點會約左之後放飛機用咁既理由分手架, 九成有另一個目標需要完全投入, 割蓆抽身, 如果非常鐘意妳, 就算妳幾黃, 都會先就妳, 之後慢慢處理, 認真傾唔掂之前, 一定會嘈過, 一啲都唔似真話 ...
我都覺得係 連拗都唔想同我拗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sa2046 於 2019-10-25 02:30 AM 發表

最討厭係稱讚人你好好,但又唔要
我都係 我已經聽唔少
Btw我係新手 覆唔到你嘅pm 我就到一星 等多我一陣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickeychan007 於 2019-10-25 08:08 AM 發表

放下他,找個另一位吧。
他不是你的白馬妹子。

絲打加油😊😊😊
嗯 謝謝你 香港人一齊加油💪🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2019-10-25 10:01 AM 發表

其實...大家都未有D乜野經歷..
話好愛你既人, 多數係呃你啦.
簡單D講, 即係你個人基本上都幾好, 不過唔係佢會愛既人,
就好似你睇中左件幾靚既衫, 點知一著上身試, 唔岩身既, CUTTING咁怪既..咁咪唔買LOR ...
你講嘅例子我非常明白 多謝你

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]