• 瀏覽: 3,579
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
一直都想知,因為我想打走d斑,(想打pico)
不過又驚乾,又唔知係咪應該係打斑之前加強番補濕同美白
效果先會好D呢?
有無sis分享下次序有無關係嫁?

熱賣及精選
我自己覺得打斑前後都要做補濕
打前比皮膚ready好打斑
打後就修復皮膚

都有嫁,同埋睇下係skin care定treatment,都有少少唔同嫁,
不過一般打斑後就唔會搽美白嫁啦(尤其有酸性既美白野,如果唔係會影響效果)

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-10-24 06:17 PM 發表

打後就修復皮膚
補濕就一定要嫁啦,唔係既話會好桔

回覆 引用 TOP

我之前打斑前見醫生都有問過類似問題,
佢都有教下我點樣護理最好@@
補左皮膚底層既水>美白>打斑就最理想,效果即時都見到!

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-10-24 06:17 PM 發表

打後就修復皮膚
明白,咁如果美白呢?可唔可以都打理前後做嫁?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2019-10-24 07:25 PM 發表

都有嫁,同埋睇下係skin care定treatment,都有少少唔同嫁,
不過一般打斑後就唔會搽美白嫁啦(尤其有酸性既美白野,如果唔係會影響效果)
咁如果我想要美白效果再出d,係咪姐係代表要打斑前就搞掂?我又怕打斑前有d野係唔搽得><

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clare311 於 2019-10-25 12:53 PM 發表

我之前打斑前見醫生都有問過類似問題,
佢都有教下我點樣護理最好@@
補左皮膚底層既水>美白>打斑就最理想,效果即時都見到!
好清楚呀!多謝你解答,咁你當其時打斑係打pico??點樣補水同美白?
可唔可以偷下師haha 打之前仲有得見醫生咁好既?

引用:
原帖由 劉興貴 於 2019-10-25 03:54 PM 發表

好的,因為我本身都算乾,又貪心想美白同補濕2樣都有.所以唔知打斑前可唔可以2樣都做~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2019-10-24 04:58 PM 發表

一直都想知,因為我想打走d斑,(想打pico)
不過又驚乾,又唔知係咪應該係打斑之前加強番補濕同美白
效果先會好D呢?
有無sis分享下次序有無關係嫁?
sis會唔會分享去邊做去斑?
我覺得好難決定,越睇越亂

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2019-10-25 05:01 PM 發表

好清楚呀!多謝你解答,咁你當其時打斑係打pico??點樣補水同美白?
可唔可以偷下師haha 打之前仲有得見醫生咁好既?
yes ar,不過pico有好多隻WO,我打最新個代picoplus,d斑都淺左好多喇~
哈~都係醫生教先識嫁ja XD,其實我係特登搵間有醫生睇既先打, 真係安心同專業好多
佢地幫我做補水導入,美白同打斑,都係同我上一個留言講既次序黎做,又真係效果見到

引用:
原帖由 CatTooQQ 於 2019-10-25 05:20 PM 發表

sis會唔會分享去邊做去斑?
我覺得好難決定,越睇越亂
我明呀,之前上網搵過資料睇到頭都暈埋==,我係見cosmax頭一次見醫生唔洗$,所以就去聽下,始終清楚番自己膚質好緊要~
最尾覺得佢地幾專業,又唔hard sell先join黎試下(新join有得半價),跟住就送埋補濕同美白treatment,最緊要係見到慢慢淡先,最驚就洗錯冤枉錢

引用:
原帖由 clare311 於 2019-10-25 05:42 PM 發表

yes ar,不過pico有好多隻WO,我打最新個代picoplus,d斑都淺左好多喇~
哈~都係醫生教先識嫁ja XD,其實我係特登搵間有醫生睇既先打, 真係安心同專業好多
佢地幫我做補水導入,美白同打斑,都係同我上一個留言講既次序黎做,又真係效果見到 ...
arr,cosmax都出名pro,難得做減價wo!咁想問下可以介紹我嗎?
我都想見下醫生問下野~~同埋可唔可以知就咁做你呢set要幾錢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]