• 瀏覽: 3,580
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 clare311 於 2019-10-25 05:45 PM 發表

我明呀,之前上網搵過資料睇到頭都暈埋==,我係見cosmax頭一次見醫生唔洗$,所以就去聽下,始終清楚番自己膚質好緊要~
最尾覺得佢地幾專業,又唔hard sell先join黎試下(新join有得半價),跟住就送埋補濕同美白treatment,最緊要係見到慢慢淡先,最驚就洗錯冤枉錢 ...
係!我睇咗幾年暈晒都未決定到

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 無敵小喵 於 2019-10-25 06:53 PM 發表

arr,cosmax都出名pro,難得做減價wo!咁想問下可以介紹我嗎?
我都想見下醫生問下野~~同埋可唔可以知就咁做你呢set要幾錢?
可以呀,我pm u 會員number la
我呢個係picoplus+美白+深層補濕3個treatment既set 再加免費見醫生,半價$3000 咋,
你上去facebook睇下,我諗promotion仲未完既

回覆 引用 TOP

cosmax好貴

回覆 引用 TOP

打斑前後都要加強補濕架
呢啲療程太高能量,令到皮膚乾同容易敏感
我覺得你可以去靠醫美幫幫手,打補濕針係最work
因為係係你皮膚底層補水,比起其他skincare,mask有效好多
你可以去問問醫美醫生意見先

引用:
原帖由 wonderyi 於 2019-10-29 01:59 PM 發表

打斑前後都要加強補濕架
呢啲療程太高能量,令到皮膚乾同容易敏感
我覺得你可以去靠醫美幫幫手,打補濕針係最work
因為係係你皮膚底層補水,比起其他skincare,mask有效好多
你可以去問問醫美醫生意見先 ...
同意啊 保濕針真係好正

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-10-29 07:21 PM 發表

同意啊 保濕針真係好正
有冇好介紹?
依排轉季皮膚好乾

引用:
原帖由 eunicefungng 於 2019-11-7 07:17 PM 發表

有冇好介紹?
依排轉季皮膚好乾
我打開Restylane隻保濕針
打開個間B記岩岩出左個promote
千5左右就有1ml,諗住會買定先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clare311 於 2019-10-25 05:42 PM 發表

yes ar,不過pico有好多隻WO,我打最新個代picoplus,d斑都淺左好多喇~
哈~都係醫生教先識嫁ja XD,其實我係特登搵間有醫生睇既先打, 真係安心同專業好多
佢地幫我做補水導入,美白同打斑,都係同我上一個留言講既次序黎做,又真係效果見到 ...
Hello,可否pm價錢同邊個Dr.做嗎?謝謝

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]