黐雙眼皮搞到濕疹🤢決⼼係香港做左雙眼皮🥰

黐雙眼皮搞到濕疹🤢決⼼係香港做左雙眼皮🥰 E-mail 此主題給朋友

⽤過唔同類型雙眼⽪膠水,膠紙,膠帶好多牌⼦都試過下, 黐左雙眼⽪都有 9 年,本⾝雖然係敏感性⽪皮膚,但唔黐對眼得一條線,所以除左訓覺我唔黐住,其他時間都會黐,之前有⼈話耐左會變雙眼皮,不過事實係我長時間黐 D 膠⽔係眼位搞到濕疹,對眼紅腫,去睇皮膚醫生佢話唔好再黐會快 D 好,唔好再剌激眼部⽪膚,不過多年來都慣左黐雙眼⽪,唔黐住我鏡都唔想照鏡,⼩小病態,只有過來人先會明,但夾硬黐⼜會痕同腫, 痕到訓唔到覺,所以最後決定做⼿術,⽽家唔洗再黐雙眼⽪覺得好正

長時間黐雙眼⽪有機會令到皮膚過敏,同埋個眼⽪位一定會鬆,建議唔好以為民間偏⽅長期黐就變雙眼皮,我係好例⼦

做完發現個手術冇想像中咁恐怖,後悔點解唔早幾年做,幾年前平好多 ,因為我 3 年前都有問過價

醫⽣有醫德同好好人因爲我去查詢時都好擔⼼心⾃己⽪膚情況 會有影響⼿術,佢詳細解釋點幫到我,⽽做完手術後都有人會跟進我情 況,因為做完手術之後其實我一直都好擔⼼唔對稱,

右邊眼比左眼快消腫,所以我成日影相比佢地問,但最後我既擔⼼的確係多左,兩邊都消腫後我好滿意,同埋個效果自然,唔會變左另一個⼈,因為除左我家⼈人知我單眼皮,其實⾝身邊朋友都見慣我雙眼皮既樣

熱賣及精選
可唔可以pm 醫生資料啊? thanks

回覆 引用 TOP

做得好自然 好靚呀

回覆 引用 TOP

你做得好自然,你最後揀左我個間?有冇加到價?

回覆 引用 TOP

可以pm details 同 手術費嗎?Thank you

回覆 引用 TOP

可以pm detail嗎?  做出黎好靚呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2019-10-24 01:02 AM 發表

⽤過唔同類型雙眼⽪膠水,膠紙,膠帶好多牌⼦都試過下, 黐左雙眼⽪都有 9 年,本⾝雖然係敏感性⽪皮膚,但唔黐對眼得一條線,所以除左訓覺我唔黐住,其他時間都會黐,之前有⼈話耐左會變雙眼皮,不過事實係我長時間黐 D 膠⽔係眼位搞到濕疹,對眼紅腫,去睇皮膚醫生佢話唔好再黐會快 D 好,唔好再剌激眼部⽪膚,不過多年來都慣左黐雙眼⽪,唔黐住我鏡都唔想照鏡,⼩小病態,只有過來人先會明,但夾硬黐⼜會痕同腫, 痕 ...
整得好靚,想問邊個醫生

回覆 引用 TOP

請PM 醫生資料給我,謝謝你!

回覆 引用 TOP

Hi hi 可否pm 醫生資料給我,萬分感激!

回覆 引用 TOP

可否Pm醫生資料啊..謝謝你..因為之前做衰左想要修復

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2019-10-24 01:02 AM 發表

⽤過唔同類型雙眼⽪膠水,膠紙,膠帶好多牌⼦都試過下, 黐左雙眼⽪都有 9 年,本⾝雖然係敏感性⽪皮膚,但唔黐對眼得一條線,所以除左訓覺我唔黐住,其他時間都會黐,之前有⼈話耐左會變雙眼皮,不過事實係我長時間黐 D 膠⽔係眼位搞到濕疹,對眼紅腫,去睇皮膚醫生佢話唔好再黐會快 D 好,唔好再剌激眼部⽪膚,不過多年來都慣左黐雙眼⽪,唔黐住我鏡都唔想照鏡,⼩小病態,只有過來人先會明,但夾硬黐⼜會痕同腫, 痕 ...
好靚呀,可pm醫生資料給我嗎?

回覆 引用 TOP

引用:

我都想知邊個醫生做的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mayleungbaby.34 於 2019-10-27 01:42 AM 發表

你做得好自然,你最後揀左我個間?有冇加到價?
係呀感謝🙏🏻,我埋單合共16000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yat1900 於 2019-11-3 05:07 PM 發表

可否Pm醫生資料啊..謝謝你..因為之前做衰左想要修復
你點情況?Dup左落黎定係唔balance?,如果雙眼皮唔balance好明顯,一定要修

回覆 引用 TOP

27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。