• 瀏覽: 18,768
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 丁滿彭彭 於 2020-4-10 12:17 PM 發表

樓主可以pm 醫生資料嗎?
你話整完覺得"點解唔早啲去做"

其實我都諗左好幾年啦 想圓左自己心願

謝謝sis
黐左好長時間雙眼皮,去到後期仲搞到濕疹黐唔到迫使我去做,另外值得讚醫生手勢自然冇令我變左另一個人,我睇到有醫生會做得太高,搞到個樣好怪

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 LeslieM 於 2020-4-11 11:36 PM 發表

你整得幾好,我都想係香港整
請問可以pm details同手術費嗎?謝謝你
未做之前同醫生溝通過我想整成點,俾埋平時黐完雙眼皮既相佢睇,因為我唔想同以前差太遠,純粹想做完雙眼皮可以之後唔洗再黐膠水

可以pm我嗎樓主🙏跪求醫生

引用:
原帖由 pinko211 於 2020-4-18 01:03 AM 發表

可以pm我嗎樓主🙏跪求醫生
好似搬左地址,你網上再找找

回覆 引用 TOP

想要資料,樓主你做吊線定係釘書機式,市面上做雙眼皮好多唔同名,我睇分享有人話做完幾年要再做,想知邊隻先永久,你唔擺對比相都睇唔出你做左左👍🏻👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2019-12-7 03:03 PM 發表

約2星期,我對眼原本有濕疹,做完消腫仲快過我濕疹好番,到濕疹好番哂先影到相
真嘅咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2020-4-13 11:52 PM 發表

未做之前同醫生溝通過我想整成點,俾埋平時黐完雙眼皮既相佢睇,因為我唔想同以前差太遠,純粹想做完雙眼皮可以之後唔洗再黐膠水
可以PM我醫生資料嗎?謝!

回覆 引用 TOP

我濕疹原因係膠水敏感,做左雙眼皮唔洗再黐慢慢好番
原本眼皮上圍住紅哂係濕疹黎嫁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一頁可愛的草稿 於 2020-4-25 09:12 AM 發表

做到好自然,可以PM醫生嘅資料嗎?THANKYOU
好自然,我好驚做完同原來差好遠,我以前好病態除左訓覺唔會黐雙眼皮
其他時間都係雙眼皮樣,都係因為咁搞到敏感

回覆 引用 TOP

我都痴到眼皮敏感 之後就放棄左無用膠水啦!!
想問你係邊做同做邊隻?
好自然好靚阿😇

引用:
原帖由 牛奶妹. 於 2020-4-26 11:17 PM 發表

我都痴到眼皮敏感 之後就放棄左無用膠水啦!!
想問你係邊做同做邊隻?
好自然好靚阿😇
我係香港做,釘書機雙眼皮
以我經驗如果太長時間不論用膠水定膠紙都易敏感

可以PM醫生資料嗎?thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2020-4-26 11:47 PM 發表

我係香港做,釘書機雙眼皮
以我經驗如果太長時間不論用膠水定膠紙都易敏感
可以介紹邊個醫生同價錢嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]