• 瀏覽: 19,992
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
有冇醫生資料可分享?我內雙唔知可唔可以做

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
趕到新年前即日約第二日做,做完滿意,多謝你

可以pm details 同 手術費嗎?我痴假眼睫毛都痴到有濕疹,仲成日發炎😭我都想整,但暫時未氹掂反對嘅老公

好自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2019-10-24 01:02 AM 發表

⽤過唔同類型雙眼⽪膠水,膠紙,膠帶好多牌⼦都試過下, 黐左雙眼⽪都有 9 年,本⾝雖然係敏感性⽪皮膚,但唔黐對眼得一條線,所以除左訓覺我唔黐住,其他時間都會黐,之前有⼈話耐左會變雙眼皮,不過事實係我長時間黐 D 膠⽔係眼位搞到濕疹,對眼紅腫,去睇皮膚醫生佢話唔好再黐會快 D 好,唔好再剌激眼部⽪膚,不過多年來都慣左黐雙眼⽪,唔黐住我鏡都唔想照鏡,⼩小病態,只有過來人先會明,但夾硬黐⼜會痕同腫, 痕 ...
好靚,我都想做,可否pm資料嗎?(我係新手)

引用:
原帖由 彩色獨角戰 於 2020-2-6 08:08 PM 發表

可以pm details 同 手術費嗎?我痴假眼睫毛都痴到有濕疹,仲成日發炎😭我都想整,但暫時未氹掂反對嘅老公
做完對眼紅腫幾日,之後會冇紅,只係少少腫
濕疹圍住眼生好樣衰,但係我又冇得唔貼雙眼皮,先有咁大決心做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站靚老闆 於 2020-2-6 03:09 PM 發表

趕到新年前即日約第二日做,做完滿意,多謝你
You are welcome, 康復完會覺得一切都值得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏怪西瓜 於 2020-2-10 03:12 PM 發表

好靚,我都想做,可否pm資料嗎?(我係新手)
你自己搵下詳細地址,我唔記得幾樓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2019-10-24 01:02 AM 發表

⽤過唔同類型雙眼⽪膠水,膠紙,膠帶好多牌⼦都試過下, 黐左雙眼⽪都有 9 年,本⾝雖然係敏感性⽪皮膚,但唔黐對眼得一條線,所以除左訓覺我唔黐住,其他時間都會黐,之前有⼈話耐左會變雙眼皮,不過事實係我長時間黐 D 膠⽔係眼位搞到濕疹,對眼紅腫,去睇皮膚醫生佢話唔好再黐會快 D 好,唔好再剌激眼部⽪膚,不過多年來都慣左黐雙眼⽪,唔黐住我鏡都唔想照鏡,⼩小病態,只有過來人先會明,但夾硬黐⼜會痕同腫, 痕 ...
好靚呀,我自己都痴左好多年膠水/膠紙,好想做。可否pm 醫生資料比我?多謝!

請問係咪手術前一星期唔可以貼雙眼皮膠紙?同埋一星期前要開始食消腫藥?

引用:
原帖由 寒冬冰凍的廁紙 於 2020-3-8 10:06 AM 發表

請問係咪手術前一星期唔可以貼雙眼皮膠紙?同埋一星期前要開始食消腫藥?
因為我原本生左濕疹,所以我冇成日痴啦,做手術前唔洗食消腫藥,術前冇特別野準備,術後先要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 果個謝皮的手袋 於 2020-3-8 12:05 AM 發表

好靚呀,我自己都痴左好多年膠水/膠紙,好想做。可否pm 醫生資料比我?多謝!
做完你會覺得煩少樣野,雖然都痴咁多年好熟手,但係痴到敏感好慘,醫生手勢好,佢偏向自然風

回覆 引用 TOP

樓主可以pm 醫生資料嗎?
你話整完覺得"點解唔早啲去做"

其實我都諗左好幾年啦 想圓左自己心願

謝謝sis

你整得幾好,我都想係香港整
請問可以pm details同手術費嗎?謝謝你

可以pm資料比我嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]