• 瀏覽: 18,768
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 新手媽媽mm 於 2019-11-15 02:24 AM 發表

自然!你整左幾高?今日睇電視見到鍾x曼好似整左雙眼皮,佢個雙眼皮又增高了
醫生話佢唔會suggest整太高,因為佢好假,要岩比例

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-11-15 10:26 AM 發表

請問樓主大約幾耐消腫? 
手術過程痛唔痛? 
Within 一星期,但係術段一個月先複診

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2019-11-23 12:54 AM 發表

好對稱!有濕疹都可做手術嗎?有冇令康復時間長左?
我係因為黐雙眼皮膠濕疹,醫生話做完唔好再黐就會好番,可以正常做手術,我覺得第三日開始都好靚了,等大概一星期就同我以前貼雙眼皮差唔多效果,好自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粉紅草泥馬 於 2019-10-24 01:02 AM 發表

⽤過唔同類型雙眼⽪膠水,膠紙,膠帶好多牌⼦都試過下, 黐左雙眼⽪都有 9 年,本⾝雖然係敏感性⽪皮膚,但唔黐對眼得一條線,所以除左訓覺我唔黐住,其他時間都會黐,之前有⼈話耐左會變雙眼皮,不過事實係我長時間黐 D 膠⽔係眼位搞到濕疹,對眼紅腫,去睇皮膚醫生佢話唔好再黐會快 D 好,唔好再剌激眼部⽪膚,不過多年來都慣左黐雙眼⽪,唔黐住我鏡都唔想照鏡,⼩小病態,只有過來人先會明,但夾硬黐⼜會痕同腫, 痕 ...
可唔可以pm 醫生資料啊? thanks

回覆 引用 TOP

樓主張相係整左幾耐之後影的? 
thanks 

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-12-4 04:38 PM 發表

樓主張相係整左幾耐之後影的? 
thanks 
約2星期,我對眼原本有濕疹,做完消腫仲快過我濕疹好番,到濕疹好番哂先影到相

樓主可不可以pm分享下醫生料資

回覆 引用 TOP

請問第一次諮詢係見醫生嗎? 
謝謝

Pm detail please thank you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcatcatb 於 2019-12-9 02:40 PM 發表

請問第一次諮詢係見醫生嗎? 
謝謝
係,因為我仲要眼濕疹所以要俾醫生睇下先知做唔做到

回覆 引用 TOP

你記得自己做左幾高嗎?我睇咁多篇分享,你做得最自然,一d都唔覺得你做完好誇張好怪,我見有d人做完好似變左另一個人🤣

想問邊間整?咩醫生做?

回覆 引用 TOP

萬六蚊包哂所有費用嗎? 想知邊間,希望新年前做,你大約兩星期就唔腫嗎?會唔會瘀或者好痛

引用:
原帖由 Gmay1986 於 2019-12-19 02:31 PM 發表

你記得自己做左幾高嗎?我睇咁多篇分享,你做得最自然,一d都唔覺得你做完好誇張好怪,我見有d人做完好似變左另一個人🤣
5-6mm ,做完同我以前自己用雙眼皮膠水差唔多,我以前日日都會黐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站靚老闆 於 2020-1-11 01:52 PM 發表

萬六蚊包哂所有費用嗎? 想知邊間,希望新年前做,你大約兩星期就唔腫嗎?會唔會瘀或者好痛
冇瘀,少少腫,1星期都開始唔腫,費用包哂,香港有做釘書機式雙眼皮唔多醫生做,好多都做吊線,所以覺得佢唔算貴

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]