• 瀏覽: 4,513
  • 回覆: 15
  • 追帖: 2
好委屈呀!我已經幫佢陀BB好辛苦,佢今日竟然話我個肚d紋好肉酸........我咁辛苦究竟為乜!

好衰呀!! 男人把口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 junelaiyi 於 2019-10-23 05:01 PM 發表

好委屈呀!我已經幫佢陀BB好辛苦,佢今日竟然話我個肚d紋好肉酸........我咁辛苦究竟為乜!
非常擔心

回覆 引用 TOP

佢咁講係唔啱唔抵幫~~不過樓主都要善待自己, 令自己靚啲

引用:
原帖由 raiyu 於 2019-10-24 03:10 PM 發表

佢咁講係唔啱唔抵幫~~不過樓主都要善待自己, 令自己靚啲
大住個肚點樣令自己靚d?

引用:
原帖由 junelaiyi 於 2019-10-25 02:21 PM 發表

而家幾多個月呀?老公咁衰話你嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 junelaiyi 於 2019-10-25 02:21 PM 發表

裝備自己 打扮下

回覆 引用 TOP

引用:

可以用下去紋產品...我個時由第四個月開始就搽Bxx Oil, 之後到生都冇咩紋

女人仲系要自己好好愛自己啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 choiwancc 於 2019-10-25 05:18 PM 發表

可以用下去紋產品...我個時由第四個月開始就搽Bxx Oil, 之後到生都冇咩紋
啱呀! 搽下啦,我依家有左6個月都用緊

回覆 引用 TOP

Use baby oil

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 junelaiyi 於 2019-10-23 05:01 PM 發表

陀BB 係好辛苦,但外觀都重要,你自己睇到都覺得肉酸啦!你老公只不過講事實,好多媽媽都會搽Cream 保養的,你可以試下。

回覆 引用 TOP

打死佢,個衰佬咁冇良心

回覆 引用 TOP

我都係媽媽,好明白陀BB真係好辛苦~~
呢d時間仲要比老公話,比著我都唔開心
不過做女人都要緊張下自己個肚,宜家花曬你都唔開心啦
我個時搽cxarixs 防肚紋cream,可以防紋同淡紋 個時我由三個幾月到搽到卸貨
真係冇點出紋… 你可以買黎試下搽啊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]