• 瀏覽: 17,012
  • 回覆: 149
  • 追帖: 2
我發現唔知幾時開始, 我公司有個人成日跟我風
衣著(最明顯),髮型,飲食都係

以前都佢有傾計,漸漸地我覺得哩個人好討厭好乞我憎
搞到我以前返工look而家都要因為佢跟我咁著而要轉哂.....
以前都我會隨心情每日唔同配搭, 心情好時著好D個人都會開心D

但而家我每日都係頹著,牛記笠記就算

我覺得因為咁樣,攪到成個人都懶哂,無哂心機
就算平時買D靚衫,袋,裙, 返工都唔著得
最搞笑係佢仲主動喺FB unfriend左我
有無sis都遇過哩D人呢

熱賣及精選
有邊個唔係跟風,跟潮流㗎。

可以咁睇
第一個是天才第二個是庸才第三個是蠢材
你跟潮在公司著是庸才,而她則是一一一一蠢材

回覆 引用 TOP

我啲同事有時都會問我d衫,飾物係邊到買
我反而仲幾開心佢地會中意我買d野,都會分享下傾下咁

其實如果佢抄到你咁捉,我諗你其他同事都會feel到掛
如果其他同事都冇講過提過,會唔會你自己敏感左?

我咪又係, 我公司有個同事穿搭咪又抄足我, 我穿香港牌子, 而佢就在淘寶淘類似款式, 但配襯配色穿搭都抄到足, 真係我今日咁配搭, 佢第二日就照COPY 返來, 就算你不斷轉, 呢D人都會死跟, 所以我明你感受

引用:
原帖由 ayuco 於 2019-10-23 16:12 發表

搞到我以前返工look而家都要因為佢跟我咁著而要轉哂.....
以前都我會隨心情每日唔同配搭, 心情好時著好D個人都會開心D

就算平時買D靚衫,袋,裙, 返工都唔著得 ...
佢跟你你咪照著囉
唔通你換左牛記粒記佢跟你著你又換??

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
有,連髮型全部照跟……佢地個個由短髮留哂長頭髮……

引用:
原帖由 ayuco 於 2019-10-23 16:12 發表

你試下乜嘢都唔著睇下佢會唔會仲跟你瘋

着普通d咯。。。要体现气质的。。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2019-10-23 21:52 發表

有邊個唔係跟風,跟潮流㗎。
梗係,唔通時裝賣一件或者賣一套俾你凈底嘅唔哂賣呀?咁叻你就同一款衫買哂佢呀!一係搵師傅專門定做咩唔會同人撞衫碰款嘍,

引用:
原帖由 平常的人 於 2019-10-24 05:27 PM 發表

梗係,唔通時裝賣一件或者賣一套俾你凈底嘅唔哂賣呀?咁叻你就同一款衫買哂佢呀!一係搵師傅專門定做咩唔會同人撞衫碰款嘍,
我唔係講撞衫,係講抄個style,out look
而且仲有其他方面,飲食,講野,ETC

我唔信,你試下剃光咗個頭,睇下佢會唔會跟住你

你即你變相話自己與眾不同啫,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GOLDENROAD 於 2019-10-24 17:30 發表

我唔信,你試下剃光咗個頭,睇下佢會唔會跟住你
咪係,可以試下呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ayuco 於 2019-10-23 04:12 PM 發表

有啲女性係咁變態。。。 男人無法理解。。。所以唔好話男人變態。。。 女人都有自己變態方式。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]